Yvonne

Ons bestelde product kwam na een snelle levering beschadigd binnen. Hier over gebeld, Is netjes opgelost door een nieuwe op te sturen die ook met beschadigingen binnen kwam.

Snelle levering en het zoeken naar oplossingen

Reactie Studentendrukwerk:

Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat de tweede zending ook beschadigd is. Ik heb je een e-mail gestuurd om de situatie te bekijken.
Team...
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Team Studentendrukwerk

Zeynep Erdogan

(Bewerkt)

Ondanks het feit dat ik mijn spoedopdracht niet tijdig heb gehad, is Studentendrukwerk gekomen met een passende oplossing. Mijn drukwerk is perfect afgedrukt en van mooie kwaliteit. Ben er erg... Ondanks het feit dat ik mijn spoedopdracht niet tijdig heb gehad, is Studentendrukwerk gekomen met een passende oplossing. Mijn drukwerk is perfect afgedrukt en van mooie kwaliteit. Ben er erg tevreden over.

Oplossingsgericht, mooi drukwerk

Nicky

Super! Goedkoop. Goede kwaliteit. Goede klantenservice. Snelle levering. Ik ben fan

Wat ik hierboven heb genoemd

Suzanne

Geen enkele problemen en je krijgt wat je verwacht

Geen klachten

Marie van Oort-Taris

Makkelijk om produkt te maken en snelle levering! Ook nog een perfect uitziend produkt ! Kwaliteit!

Kwaliteits product!

Flerig

prachtig product, makkelijk en toegankelijk om het te maken, snelle bezorging

m wolf

Mooie kwaliteit prints voor weinig

mooie kwaliteit prints voor weinig

Doris

Makkelijk uploaden, voorbeeld is te zien hoe het eruit komt te zien. Zeker niet duur.

Snelle levering, ziet er top uit. Ik heb boeken laten drukken van pdf bestanden. Niet duur!!!

Suzanne

Netjes en snel geleverd

Ik had bierviltjes besteld. Ik was aangenaam verrrast doorde kwaliteit van de viltjes. En handig: en zit een QR code bij om eventueel nog meer van dezelfde te bestellen.

Brenda Schoonhagen Salm

Goede service, en snel antwoord op je vragen.