Bart

Zeer goed, bestel ieder jaar

Vlotte service, goed opweg geholpen indien moeilijkheden, prijs/kwaliteit zeer goed, leuke items op de webshop. Vanaf 35 euro gratis verzending is ook perfect.

Charles ten Voorde

Mooi snel en correct, daar hou ik van!

Snelheid

Top

alles, niks op aan te merken

Baron D.J. Dollé

Zeer goed

ze zijn snel, maar ook de kleuren van mijn werk komen exact zo uit als ik ze bedoelt heb. (ik ben kunstenaar, en dit is erg belangrijk voor mij)

Monique

Super service!

Goede kwaliteit printwerk
Snel en eenvoudig besteld
Snel bezorgd
En op eigen initiatief een extra vel vel toegevoegd aan de achterzijde wat veel mooier maakte!

Sjoerd

Zeer mooi printwerk en snelle service

Snelle service
Goede kwaliteit
Makkelijk te bestellen

Bianca Berends

Heel erg tevreden met het ingeboden fotoboek

Simpel uploaden, hulp bij checken en mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Particulier

Vlot, heel goed qua uitvoering

Zie boven

Breuk33

Snel en goedkoop

Koen

Tussen mijn foto en het glas van het lijstje zat viezigheid stukjes hout / stof. heb dit eerst schoon moeten maken en er zaten hierdoor kleine lichte krasjes in mijn foto. van een afstandje niet te... Tussen mijn foto en het glas van het lijstje zat viezigheid stukjes hout / stof. heb dit eerst schoon moeten maken en er zaten hierdoor kleine lichte krasjes in mijn foto. van een afstandje niet te zien dus dat valt gelukkig mee

Snelle levering.

Reactie Studentendrukwerk:

Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te lezen dat er hierdoor krasjes op de foto zijn gekomen. Ik heb je een mail gestuurd om de situatie samen te bekijken.
Met...
Goedemorgen,