Harries Hairline

Fijne organisatie

Correcte service

Ligtenberg

Zeer tevreden over het drukwerk en snel geleverd.

snel en goed werk.

Kaat

Goed, duidelijke voorbeeld weergave op de site, heldere uitleg van de opties, snelle levering zoals aangegeven op de website, hele mooie kwaliteit!

snel, goede kwaliteit, duidelijke aanwijzingen op de website

Sharon

Mooi boek dat er geleverd is. Wel ben ik over 1 pagina niet tevreden. Hier is namelijk de rand van de geleverde pdf afgesneden. Hierdoor verdwijnen de laatste letters van woorden die aan de zijkant... Mooi boek dat er geleverd is. Wel ben ik over 1 pagina niet tevreden. Hier is namelijk de rand van de geleverde pdf afgesneden. Hierdoor verdwijnen de laatste letters van woorden die aan de zijkant geplaatst zijn. Dit is erg jammer.

Over het algemeen zijn uiteinden van woorden en dus bepaalde letters minder goed te lezen, dit wanneer deze aan de kant van de rug/ binding van het boek staan.

Mooie kaft! Mooie kleuren!

Pastos

Perfect

zeer hoge kwaliteit drukwerk

Sensevita

Goede snelle service. Netjes gedrukt en op tijd geleverd.

Snelle levering, mooi drukwerk.

Elke

Super mooi produkt, snelle levering.

Mooi en snel

J van Leeuwen

Er wordt keurig werk geleverd en de verzorging is goed.

Reactie Studentendrukwerk:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review op Feedback Company. We stellen het op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen. U geeft slechts een ster maar wel geeft wel aan dat u Studentendrukwerk zou aanbevelen. Ik heb u hiervoor een mail gestuurd en hoop het via die weg met u op te kunnen lossen.
Studentendrukwerk

Henk Weevers

Zeer snel geleverd, prima werk

ziet er zeer verzorgd uit

student nhl stenden

Prima, goedkoop