Meijer

Zeer goed

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Wildgroei

Alles is prima verlopen, drukwerk snel geleverd en eerst een proefdruk ontvangen.

Snel en netjes

Mieke Boon

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke stappen hoe het werkt

Sam

Redelijk

Reactie Studentendrukwerk:

Goedemiddag,
Vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen! We zouden graag met je bespreken hoe we dit kunnen oplossen. Zou je ons hierover een mailtje naar info@studentendrukwerk.nl willen sturen? Fijne dag gewenst!
Team Studenten drukwerk

Wauters Mario

Vlotte bestelling

Afwerking prima

Mooier jij

Fantasties en snel! Qualiteit

Kwaliteit en snel

Wskv Débaldérin

Het lukte me niet mijn bestanden te uploaden voor een almanak, dus vroeg ik om hulp. Ik kreeg telkens alleen antwoorden op mijn mail rond 9 of 10 uur 's avonds, om vervolgens mijn bestanden de hele... Het lukte me niet mijn bestanden te uploaden voor een almanak, dus vroeg ik om hulp. Ik kreeg telkens alleen antwoorden op mijn mail rond 9 of 10 uur 's avonds, om vervolgens mijn bestanden de hele nacht in orde te maken in de hoop dat ik dan 's ochtends meteen kon worden geholpen. Dit was echter niet het geval, ik werd pas weer rond 9 of 10 uur geholpen. Ik kon in principe niet eens een reactie binnen 24 uur verwachten. Toen het eindelijk goed zat werden er nieuwe termijnen gesteld zonder mee te denken over mijn deadlines. Alle communicatie die ik had per mail ging pas goed als ik er ook achteraan belde en toevallig de juiste, niet geërgerd medewerkers sprak. Ik betaalde extra voor snellere bezorging en toch kwam ik er na de derde keer te worden verzekerd dat het op tijd zou zijn telefonisch toch weer achter dat de bezorging via normale termijn liep en niet versneld. Ik vind het raar dat als ik mijn bestelling plaats op 9 mei dat ik niet kan verwachten op 2 juni mijn boeken te hebben en dat de klantenservice mij daarvoor de schuld geeft. Als je niet je beloftes van de termijnen kan waar maken of de mankracht hebt om mij met mijn bestanden te ondersteunen, dan moet zoiets veel eerder in het proces worden aangegeven en niet steeds vlak voor de deadline. Ik reageerde altijd binnen enkele uren (tijdens sluitingstijd) en voelde me zeker niet een klant hier.

Sommige medewerkers denken wel mee

Reactie Studentendrukwerk:

Goedemiddag,
Bedankt voor de tijd die u hebt genomen om een review te plaatsen. Jammer om te lezen dat het proces van bestellen zo is gelopen. We komen graag met je tot een oplossing.
We...
Goedemiddag,
We hebben je een mail gestuurd. Als je daarop zou kunnen reageren, kunnen we samen zoeken naar een gepaste oplossing.
Vriendelijke groet,
Studentendrukwerk

Arjen

Tevreden

Goede kwaliteit en goede hulp bij het aanleveren

Jan

Goed, netjes. Prijs / kwaliteit zeer goed

Boek was nu perfect verpakt, dit was de vorige keer niet zo goed.

Hester

Duidelijke website, snelle levering en… mooi geprint! Blij mee!

Bestelproces en leveringssnelheid