Verenigd Dispuutgezelschap S.P.H.I.N.X.

Fijn! Goed contact. Spoedlevering zat enorme spoed achter en uiteindelijk op tijd gelukt!

Klantenservice goed contact. Mooie kwaliteit. Snel. Goedkoop.

Pouwels

Mooi resultaat, snelle levering!

Super mooi eindresultaat.
Degelijk product.
Snelle levering.
Makkelijke site.

de Soubeyran

Prima ervaring

Keurig werk en belofte levertijd nagekomen

F. Adams

Product zag er netjes en verzorgd uit.

Goede kwaliteit.

Kristof

Propere boeken gedrukt voor mij

Julia

Snelle verzending, niet duur, goede kwaliteit

Snelle verzending, niet duur, goede kwaliteit

nvt

Snel en goed

snel, goede kwaliteit, makkelijk samen te stellen

MV

Veel fouten gemaakt. DHL bezorgde eerst het pakket niet goed, kan gebeuren. Daarna werd slechts de helft van de bestelde spullen verstuurd. Overigens had ik daarbij al gezegd dat er overlegd moest... Veel fouten gemaakt. DHL bezorgde eerst het pakket niet goed, kan gebeuren. Daarna werd slechts de helft van de bestelde spullen verstuurd. Overigens had ik daarbij al gezegd dat er overlegd moest worden, omdat ik niet op het aangegeven adres zou zijn en dan nog langer zou moeten wachten. Vervolgens moest ik weer wachten op de andere helft, dit kon "pas na het weekend verstuurd worden" (ik belde op dondeddag). Ik voelde me daardoor absoluut geen prioriteit. Ook mijn ervaring met de klantenservice was wisselend. soms goed geholpen, soms onvoldoende kennis van zaken.

de readers zijn van goede kwaliteit

Reactie Studentendrukwerk:

Goedenavond,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Ik begrijp heel goed dat dit vervelend is geweest en kom graag via de mail hierop terug.
Op het bij ons...
Goedenavond,
Op het bij ons bekende mail adres ga ik u mailen.
Desondanks een fijne avond gewenst.
Team Studentendrukwerk

Maaike

Heel positief! Snelle levering, product is netjes afgewerkt, en ook de bestelprocedure was makkelijk en duidelijk. Top gedaan!

Studentendrukwerk komt de beloftes na en levert topwerk!

Diana

Prima service, kwalitatief goede producten

Er was iets fout gegaan qua afsnijden viltjes, maar perfect opgelost