Anouk

Fantastisch! erg blij met de preview functie, dat gaf me een heel goed beeld van nog evt te maken wijzigingen. Snel geleverd, keurig verpakt. Het boek dat ik voor mijn vader maakte nav de zoektocht... Fantastisch! erg blij met de preview functie, dat gaf me een heel goed beeld van nog evt te maken wijzigingen. Snel geleverd, keurig verpakt. Het boek dat ik voor mijn vader maakte nav de zoektocht naar onze stamboom is prachtig geworden. Inmiddels begonnen met de zoektocht naar de stamboom aan de andere kant en opnieuw druk aan het schrijven, ook deze zal ik zeker bij jullie laten drukken. Dank!

preview functie, goed verpakt, snel geleverd

Mine Yapar

Snel en efficient heb ik een print opdracht gegeven. Ondanks dat het avond was heb ik deskundig advies gekregen van een medewerker. Heel fijn!

Persoonlijk advies, goede duidelijke website

draax

Vriendelijke mensen, goed drukwerk

goed drukwerk, bereikbaar per mail

Nikki

Min pakket raakte kwijt bij de post, na een kort telefoontje werd het opnieuw gedrukt

Prijs
Duidelijke site
Goede communicatie

Willemijn

Snel en mooi afgewerkt

Betaalbaar en goede prijs kwaliteit verhouding

Viskaal

Klantvriendelijk me website, spoedbestelling mogelijk, van goede kwaliteit!

Nette afwerking, spoedbestelling mogelijk

Ismee Pure Living

Helaas niet zo best

Snel

Reactie Studentendrukwerk:

Beste Ismee,
Beste Ismee,
Bedankt voor jouw review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat jij hier de tijd voor heeft genomen. Ik vind het erg jammer om te lezen dat je geen prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met jou, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Hiervoor heb ik jou een mail gestuurd.
Bas
Studentendrukwerk

SLECHT

•alle foto’s kwamen wazig aan en ook de bladeren waren gekreukeld.
•teksten stonden er niet heel op. Voor de prijs raad ik het niet aan! Het is veelste duur

Reactie Studentendrukwerk:

Goedenavond,
Goedenavond,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over uw bestelling bij ons. Echter zien wij helaas dat u niet tevreden bent over de kwaliteit. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd. Ik hoop dat wij het via die weg kunnen oplossen voor u.
Bas
Studentendrukwerk

Ellen de Been

Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke website

Michiel Hendriks

Het drukwerkproces viel snel en soepel te doorlopen in overzichtelijke stappen.

Zie boven.