Daan

??????

Snel
Makkelijk

Diane Raaijen

Top, step besteld en de volgende dag in huis!!

Robert

Bestelling goed verlopen

Grietje de Boer

Super!! Snelle levering, binnen 24 uur. Netjes verpakt.

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Daar was onze zoon vooral erg blij mee!!

Brigitte de Graaff

Prima service, hoewel mijn zoon van 7 de levertijd lang vond :-). Ook track en trace code, zodat je precies weet wanneer ze komen. Stuntstep zelf valt in goede aarde!

Roselyne De Borger

Alles verliep perfect, er werd snel gereageerd en ook de levering was zoals afgesproken al de dag erna.
Het was heel correct.

We hadden te laat besloten onze zoon voor Pasen toch een nieuwe step kado te doen. Ik had dan ook gevreesd dat het niet meer mogelijk ging zijn om in 1 dag de step nog in België te krijgen gezien... We hadden te laat besloten onze zoon voor Pasen toch een nieuwe step kado te doen. Ik had dan ook gevreesd dat het niet meer mogelijk ging zijn om in 1 dag de step nog in België te krijgen gezien het ook al wat laat op de avond was aan het worden. Dankzij jullie extra inspanning werd de step de dag erna geleverd en konnen we de step tussen de chocolade-eitjes plaatsen, Hartelijk dank voor jullie geduld en vriendelijkheid! (dit zou je van een web-schop niet meteen verwachten , het was zijn beste Pasen ooit!) Vriendelijke groeten uit Kortrijk, België!

tycho de haard

Goede website met uitstekende producten en info.

goed product en snelle levering

Floor de Jong

Stuntstep gekocht, prima gegaan

Jacqueline Didden

Prima bedrijf! Duidelijk en snelle levering