Echt veel verhelderende momenten ervaren tijdens het uitwerken van het projectplan. Met name heb ik meer vertrouwen gekregen om nieuwe projecten op te pakken en heb ook een goed concept om vanuit... Echt veel verhelderende momenten ervaren tijdens het uitwerken van het projectplan. Met name heb ik meer vertrouwen gekregen om nieuwe projecten op te pakken en heb ook een goed concept om vanuit voort te borduren.

Gijs Leermakers

Verfrissend. Oud wat weggezakte informatie is naar boven gekomen. Ik heb helderder, wat het verschil is tussen een mentor en coach en de insteek is om de coachee het meeste te 'laten werken', door... Verfrissend. Oud wat weggezakte informatie is naar boven gekomen. Ik heb helderder, wat het verschil is tussen een mentor en coach en de insteek is om de coachee het meeste te 'laten werken', door middel van goede vraagstelling.

Pascal

Goed en duidelijk verhaal ook als je geen ervaring hebt met de Agile methodiek,

Peter Remco

Geleerd wat ik wilde leren. Nu in de praktijk brengen.

Gert Jan van Ee

Mijn ervaring met de training coachend leidinggeven was zeer positief. De opleiding bood waardevolle inzichten in hoe je als leidinggevende meer betrokken kunt zijn bij de ontwikkeling van je... Mijn ervaring met de training coachend leidinggeven was zeer positief. De opleiding bood waardevolle inzichten in hoe je als leidinggevende meer betrokken kunt zijn bij de ontwikkeling van je teamleden, door middel van actieve luistervaardigheden en gerichte vragen. Het heeft mijn zelfvertrouwen vergroot in het geven van constructieve feedback en het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers.

Goede en leuke training met een enthousiastste leraar.

Werd duidelijk uitgelegd. Veel geofferd waar je problemen mee hebt.