Ik heb de opleiding als intens en intensief ervaren. door goed naar jezelf te kijken ben je in staat andere te begeleiden, door goed te luisteren heb ik geleed de onderliggende vraag te...Ik heb de opleiding als intens en intensief ervaren. door goed naar jezelf te kijken ben je in staat andere te begeleiden, door goed te luisteren heb ik geleed de onderliggende vraag te horen. en deze ook naar boven te halen bij andere
Estelle
Het was leuk en gezellig en interessant maar qua niveau ging het niet verder dan snuffelen aan de materie.
Maarten Havinga
Geweldig!
Veel handvatten gekregen om mijn leiderschap verder te ontwikkelen en op de werkvloer in te zetten
Ruben
- Leerzame training met veel spar-sessies. - Het delen van de individuele kijk op veranderingen en delen van ervaringen stond centraal. - Leuke samenstelling: diversiteit qua branches,...- Leerzame training met veel spar-sessies. - Het delen van de individuele kijk op veranderingen en delen van ervaringen stond centraal. - Leuke samenstelling: diversiteit qua branches, wel/niet leidinggevende.
Veel geleerd en praktisch toepasbaar.
Dennis Brasser
De tijd tussen de meetings was goed. Er was tijd om de opdrachten tussen werk en privé te maken.
Sophie
Veel geleerd en fijn om in een veilige omgeving te oefenen en feedback ontvangen
Ik heb kunnen oefenen en daarmee de overtuiging opgedaan dat het kunnen leiden echt wel in mij zit. Ik heb geleerd dat een goede voorbereiding op mijn eigen gedrag (dus los van de inhoud) mij...Ik heb kunnen oefenen en daarmee de overtuiging opgedaan dat het kunnen leiden echt wel in mij zit. Ik heb geleerd dat een goede voorbereiding op mijn eigen gedrag (dus los van de inhoud) mij enorm helpt om effectiever te zijn. Ik ben leergierig en heb me daarin kunnen uitleven, ik heb genoten.
Karin
POsitief, training waarbij kennis op inhoud mooi is aangevuld. Oefeningen in gesprekstechnieken en waar je extra alert op moet zijn.