Prima training, intensief en zeker de moeite waard.
Goed en efficient
Carmelo Trouwborst
Ik heb geleerd waarvoor ik aan de training begonnen ben. Ik ben me bewust geworden van de blinde vlekken in mijn kennis. Ik ben weer enthousiaster geworden over mijn werk door wat ik in...Ik heb geleerd waarvoor ik aan de training begonnen ben. Ik ben me bewust geworden van de blinde vlekken in mijn kennis. Ik ben weer enthousiaster geworden over mijn werk door wat ik in de training heb geleerd.
Annette Wooning
Veel geleerd ,voor mij was dit nog onbekend terrein. uitleg en opdrachten waren erg leerzaam
Vermoeiend, want er werd veel gezegd dat mij aan het denken zette. Maar dat is positief.
Jolien
Goed! Fijne trainer en goede afwisseling van theorie en praktijk.
De beïnvloedingstechnieken zijn in dag twee goed toegelicht. En mee geoefend,...Het situationeel leidinggeven geeft een goed inzicht. handig en leerzaam om binnen je team toe te passen.
De beïnvloedingstechnieken zijn in dag twee goed toegelicht. En mee geoefend, dit zijn technieken waar ik zoals het nu lijkt veel aan zal en kan hebben,
Marco Tibbesma
Goede sfeer in de groep inclusief leraar. Ook de verschillende leertechnieken heel fijn zoals filmpjes, rollenspel, spelletjes en theorie.
Veel inzichten verkregen die direct toe te passen zijn in het werk. Mooi dat de groep een mix was van deelnemers uit verschillende werkvelden, dat zorgde voor verschillende persoonlijkheden bij...Veel inzichten verkregen die direct toe te passen zijn in het werk. Mooi dat de groep een mix was van deelnemers uit verschillende werkvelden, dat zorgde voor verschillende persoonlijkheden bij elkaar en tegelijkertijd was er veel herkenning. En de lunch was lekker ;)
Esther de Gier
Waardevolle inhoud, in basis ook goed opgezet. Het schriftelijk tentamen was echter qua inhoud of tijdsduur niet haalbaar in mijn beleving. Ook de online omgeving gaf soms wat technische...Waardevolle inhoud, in basis ook goed opgezet. Het schriftelijk tentamen was echter qua inhoud of tijdsduur niet haalbaar in mijn beleving. Ook de online omgeving gaf soms wat technische problemen.