Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Trudo van den Elsen

Reactie Sunneroo:

Heel fijn Trudo, dat je zo positief terugkijkt op het traject met Sunneroo. Ik zie dat je de installatiewerkzaamheden lager beoordeelt dan de (after)service en het adviestraject. Wij streven naar... Heel fijn Trudo, dat je zo positief terugkijkt op het traject met Sunneroo. Ik zie dat je de installatiewerkzaamheden lager beoordeelt dan de (after)service en het adviestraject. Wij streven naar een zo hoog mogelijke tevredenheid en zouden graag met jou in contact willen komen om jouw ervaring te bespreken. Zou je contact op willen nemen met onze vriendelijke support? Laura, Pien en Ruben zijn vandaag bereikbaar via klantenservice@sunneroo.com of telefonisch op 085-004 3810.

Guido

Super! Fijne medewerkers die ook een stapje meer doen.

Reactie Sunneroo:

Super tof om te horen dat de medewerkers zo´n positieve indruk op jou hebben achtergelaten Guido!

J. Mackenschins

Alles perfect !!!

Reactie Sunneroo:

Goed om te horen dat je over alle onderdelen van het traject zo tevreden bent!

Scheijvens-Levels

Zeer goed

Reactie Sunneroo:

Heel erg bedankt voor de positieve review en de hoge cijfers!

Netjes, vakkundig en vriendelijk onderhoud/uitleg

Reactie Sunneroo:

Heel erg bedankt voor de positieve woorden over het onderhoud en de uitleg. Ik zie dat de (after)service lager beoordeeld is dan de montage en het adviestraject. Wij zijn erg benieuwd wat we hier... Heel erg bedankt voor de positieve woorden over het onderhoud en de uitleg. Ik zie dat de (after)service lager beoordeeld is dan de montage en het adviestraject. Wij zijn erg benieuwd wat we hier aan kunnen verbeteren zodat je hier volledig tevreden over bent. Zou je contact op willen nemen met onze vriendelijke support? Laura, Pien en Ruben zijn vandaag bereikbaar via klantenservice@sunneroo.com of telefonisch op 085-004 3810.

Reactie Sunneroo:

Goed om te horen dat je zo positief bent!

Goed en vlot werk geleverd.

Reactie Sunneroo:

Heel erg bedankt voor de positieve review! Ik zie dat de (after)service lager beoordeeld is dan de montage en het adviestraject. Wij zijn erg benieuwd wat we hier aan kunnen verbeteren zodat je hier... Heel erg bedankt voor de positieve review! Ik zie dat de (after)service lager beoordeeld is dan de montage en het adviestraject. Wij zijn erg benieuwd wat we hier aan kunnen verbeteren zodat je hier volledig tevreden over bent. Zou je contact op willen nemen met onze vriendelijke support? Laura, Pien en Ruben zijn vandaag bereikbaar via klantenservice@sunneroo.com of telefonisch op 085-004 3810.

Niels

Reactie Sunneroo:

Bedankt voor de positieve review en hoge cijfers Niels!

Zeer goed

Reactie Sunneroo:

Fijn dat je het gehele traject zo positief ervaren hebt!

Reactie Sunneroo:

Fijn om te lezen dat je Sunneroo beoordeelt met een mooie voldoende. Ik zie dat het adviestraject en de (after)service lager gewaardeerd zijn dan de installatiewerkzaamheden. Wij zijn erg benieuwd... Fijn om te lezen dat je Sunneroo beoordeelt met een mooie voldoende. Ik zie dat het adviestraject en de (after)service lager gewaardeerd zijn dan de installatiewerkzaamheden. Wij zijn erg benieuwd wat wij hieraan kunnen doen. Zou je contact op willen nemen met onze vriendelijke support zodat we samen kunnen kijken naar hoe dit beter had gekund? Laura, Pien en Ruben zijn vandaag bereikbaar via klantenservice@sunneroo.com of telefonisch op 085-004 3810.