Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Jurian Pans

Het persoonlijke contact en het meedenken van Tom over de wensen en de oplossing en ook de kwaliteit van de installatie.

Reactie Sunneroo:

Hartelijk dank voor de review Jurian, waarderen we enorm. Fijn dat het persoonlijk contact alles in goede orde heeft gebracht.
Met zonnige groeten,
Roos

Rob Theuws

Vanaf dag 1 contact zeer goed bevallen, en werd goed geholpen.. eenmaal de praktijk 4 mensen op de stoep vanaf minuut 1 rommelig, slordig en luidruchtig.. ze wisten niet wat het plan was, moesten... Vanaf dag 1 contact zeer goed bevallen, en werd goed geholpen.. eenmaal de praktijk 4 mensen op de stoep vanaf minuut 1 rommelig, slordig en luidruchtig.. ze wisten niet wat het plan was, moesten daarvoor constant bellen, hadden verkeerde panelen bij, gooiden overal peuken neer, trapte bij buren (nie expres) dakpannen kapot maar niet gemeld en noem zo maar op....

Uiteindelijk liggen de panelen er netjes op en zal het vast naar behoren werken, maar de praktijk dag wil ik zsm vergeten.

Eerste voorbeschouwing van onze meterkast kan beter, Voor de rest ben ik zeer tevreden over de uiteindelijke installatie .

Kyra spieker

Ik heb een goede ervaring met sunneroo. Ze waren vriendelijk en de installatie is vlekkeloos verlopen.

Reactie Sunneroo:

Bedankt voor je review Kyra!

Schürmann

Geen slechte ervaring.

Reactie Sunneroo:

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen, Jo. Fijne jaarwisseling gewenst namens Team Sunneroo.

Theo Dolmans Schilder klusman

Vlotte levering en goede service

Fijn om te horen Theo!

roel goossens

Top

Reactie Sunneroo:

Fijn om te horen, hartelijk dank Roel!

Wil Schellings

Ik heb een goed gevoel overgehouden om mijn zonnepanelen bij Sunneroo aan te schaffen. Na een duidelijk informatief gesprek bij mij thuis, zijn de panelen nu 2 jaar geleden tot volle tevredenheid... Ik heb een goed gevoel overgehouden om mijn zonnepanelen bij Sunneroo aan te schaffen. Na een duidelijk informatief gesprek bij mij thuis, zijn de panelen nu 2 jaar geleden tot volle tevredenheid geplaatst. Ook qua prijs was Sunneroo destijds de beste keuze voor mij.

Beste Will,
graag willen wij u bedanken voor de lovende woorden. Wij zullen er alles aan doen om dit goede gevoel voor u door te zetten!
Met zonnige groeten,
Roos