Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?
Leon
Deze week zijn bij ons 15 panelen geplaatst. Helaas enkele weken later dan eerst gepland. Niet echt aan te rekenen als monteurs als gevolg van ziekte uitvallen. Complimenten voor de tijd die werd...Deze week zijn bij ons 15 panelen geplaatst. Helaas enkele weken later dan eerst gepland. Niet echt aan te rekenen als monteurs als gevolg van ziekte uitvallen. Complimenten voor de tijd die werd genomen om alles netjes, zonder bekabeling over de gevel, weg te werken. Zoals de monteur zei: "Thuis wil ik het ook netjes hebben". Uitermate tevreden hierover. Het gehele verkoopproces was uitermate prettig verlopen, met naar ons inziens een goed advies. Zit nu in de eindfase van oplevering, opstarten en begeleiding BTW teruggave. Vooralsnog geen klagen en alle vertrouwen in Sunneroo voor de komende aftersales. Ga zo door en wij geven het door. Ook niet geheel onbelangrijk vinden wij het om te melden dat de prijsstelling, volgens onze beoordeling, absoluut concurrerend was. Nogmaals dank !!!
Lisa
Qua prijs vergelijkbaar met concurrenten maar blinken uit met hun goede advies, uitgebreide garanties en servicepakket. De service is uitgebreid al merk je wel dat ze het erg druk hebben qua...Qua prijs vergelijkbaar met concurrenten maar blinken uit met hun goede advies, uitgebreide garanties en servicepakket. De service is uitgebreid al merk je wel dat ze het erg druk hebben qua wachttijd maar dat snappen we wel. De btw teruggave door solar fiscaal bijde belastingdienst is bij ons ook keurig begeleid. Bedankt Sunneroo en Solar Fiscaal. Succes met jullie zaken!
HAVO
Hard werkende en (te) snelle medewerkers die daarom wel eens een foutje maken. Of ligt het aan de interne communicatie? Grind in de balastbakken en niet de afgesproken betonelementen, niet alle...Hard werkende en (te) snelle medewerkers die daarom wel eens een foutje maken. Of ligt het aan de interne communicatie? Grind in de balastbakken en niet de afgesproken betonelementen, niet alle materialen bij zich hebben en later hiervoor terug moeten komen, in aanvang verkeerde omvormer geleverd hetgeen enkele weken wachttijd kostte tot de juiste kon worden geplaatst. MAAR: wel een prima contact met de hogere legerleiding met een korrekte verklaring die direct volgde. Uiteindelijk wordt alles naar tevredenheid opgelost en is alles keurig uitgevoerd !!
R.P.
We hebben een offerte aangevraagd via een website en die hebben ons door Sunneroo laten bellen. In eerste instantie was het telefoongesprek prettig en hebben afspraak gemaakt voor een gesprek thuis....We hebben een offerte aangevraagd via een website en die hebben ons door Sunneroo laten bellen. In eerste instantie was het telefoongesprek prettig en hebben afspraak gemaakt voor een gesprek thuis. Op de datum dat de afspraak zou plaats vinden was na 1 uur nog niemand gearriveerd. We hebben daarna de klantenservice gebeld en werden daar op een vreemde manier te woord gestaan, Maar we zouden terug worden gebeld. Nu 1 dag later en er is nog steeds niet gebeld waarom dhr Sjoerd Schreuder niet is komen opdagen. Kortom ik vind dit hoogst onbeschoft en onaanvaardbaar.
Ton
Alleen door latere toelevering van fabrikant v.d.panelen wat langere wachttijd. plaatsingsdatum exact op tijd en op 3/4 dag geplaatst en aangesloten op de slimme meter in de meterkast,alles zeer...Alleen door latere toelevering van fabrikant v.d.panelen wat langere wachttijd. plaatsingsdatum exact op tijd en op 3/4 dag geplaatst en aangesloten op de slimme meter in de meterkast,alles zeer correct en afgewerkt ,alleen de ballast op het garagedak (10 Panelen)vond ik gezien de (meestal) stormrichting wat weinig,dit is na een telefoontje vrij snel naar tevredenheid opgelost! al met al zeer tevreden in afwachting v.d. eerste storm.
eduard
Goede ervaring gehad met de heren en dame van Sunneroo van eerste afspraak tot oplevering. Nu hopen dat het zo blijft. Gr. Eduard
Johan
Ze hebben mij goed geholpen. Omdat ik een wat hoger verbruik heb wilde ik graag zoveel mogelijk zonnepanelen op mijn dak. Adviseur Sjoerd klom meteen met een rolmaat het platte dak op om alles exact...Ze hebben mij goed geholpen. Omdat ik een wat hoger verbruik heb wilde ik graag zoveel mogelijk zonnepanelen op mijn dak. Adviseur Sjoerd klom meteen met een rolmaat het platte dak op om alles exact uit te meten. Ook de montage ging vlot met professionele representatieve gasten al moet ik zeggen dat ik als niet Limburger wel af en toe met mijn ogen moest knipperen om de heren goed te verstaan wanneer zij tegen elkaar praten. Een prima ervaring!
Cor
Sinds kort hebben wij dan ook eindelijk een werkend systeem. Het begon allemaal met het plaatsen van de panelen door Youri en Aaron, echte topgasten, niets dan lof voor hen. 's Morgens begonnen en...Sinds kort hebben wij dan ook eindelijk een werkend systeem. Het begon allemaal met het plaatsen van de panelen door Youri en Aaron, echte topgasten, niets dan lof voor hen. 's Morgens begonnen en 's middags lagen ze er alle 32 op en was alles netjes opgeruimd. Maar toen...……….. Het heeft vervolgens ACHT weken geduurd voordat we een werkend systeem hadden, steeds waren er redenen waarom niet aangesloten kon worden, nooit werd de hand in eigen boezem gestoken. "Komt goed" was een veel gehoorde boodschap, ja uiteindelijk zal het zeker wel eens goed komen. Als ik nu het gevoel had dat zij zich moeite deden om het zo snel mogelijk op te lossen, maar nee. 12 afspraken, 4 verlofdagen en weken van ergernis verder lukte het dan eindelijk om het systeem volledig werkend aan te sluiten. Acht weken waarin een ruime hoeveelheid KwH's opgewekt hadden kunnen worden zijn verloren. Wat wel lukte was de herinnering van de nog openstaande factuur binnen 3 dagen, nadat was aangesloten, met de toevoeging dat het incassobureau wordt ingeschakeld als ik niet snel betaal. Dit laatste zal ik zeker doen want voor mij is een afspraak wel een afspraak. Klanttevredenheid heeft kennelijk weinig aandacht. Naar aanleiding van de gebeurtenissen, als boven omschreven, de review en een gesprek dat ik had met Tom Lefferts waarin hij een uitgebreide toelichting heeft gegeven op de omstandigheden waarin e.e.a. heeft plaatsgevonden, moet ik toegeven dat Sunneroo het issue naar tevredenheid heeft opgelost. De waardering van het bedrijf heb ik dan ook bijgesteld
A
Vandaag opgeleverd door hun team, vlekkeloos verlopen. Nu genieten van onze eigen energiecentrale!
Rens
We zijn prettig geholpen en de installatie is netjes afgewerkt, weliswaar in twee dagen in plaats van 1 maar de jongens hebben hard doorgewerkt en zijn heel netjes te werk gegaan. Tevens fijn dat...We zijn prettig geholpen en de installatie is netjes afgewerkt, weliswaar in twee dagen in plaats van 1 maar de jongens hebben hard doorgewerkt en zijn heel netjes te werk gegaan. Tevens fijn dat netjes alle rommel is opgeruimd, blije klant erbij!