Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?
Nienke
Vakkundig geholpen met de keuze van de juiste panelen en omvormer door Tom. Montage was in een halve dag gepiept, erg blij met de look van de zwarte monopercium panelen.
Eerste telefonisch contact was heel fijn! Helder en duidelijk. Heel behulpzaam. Gelijk n afspraak gepland. Vriendelijke en professionele uitleg gekregen van dhr T. Lefferts. Op korte termijn...Eerste telefonisch contact was heel fijn! Helder en duidelijk. Heel behulpzaam. Gelijk n afspraak gepland. Vriendelijke en professionele uitleg gekregen van dhr T. Lefferts. Op korte termijn plaatsing kunnen plannen. Plaatsing van zonnepanelen en verdere afhandeling prima gegaan! Bedankt team van Sunneroo voor al jullie inspanningen en prima levering en plaatsing! Chapeau!
Boy
Duidelijke communicatie met een zeer aantrekkelijke offerte!
Lei
Deze week panelen laten plaatsen door Sunneroo. Ik had gekozen voor de NSP 305 watt zwarte panelen. Ze zien er erg strak uit en hebben een hoger rendement dan panelen die ik van de concurrenten...Deze week panelen laten plaatsen door Sunneroo. Ik had gekozen voor de NSP 305 watt zwarte panelen. Ze zien er erg strak uit en hebben een hoger rendement dan panelen die ik van de concurrenten kreeg aangeboden. Ook fijn dat de kabel netjes in een koof weggewerkt kon worden. Al met al een hele prettige ervaring met Sunneroo.