Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?
Roger Lubbers
Zeer goed
Mark Peters
Een goed en fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze nemen de tijd om uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Hiermee wordt je dan toch geholpen om de...Een goed en fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze nemen de tijd om uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Hiermee wordt je dan toch geholpen om de juiste keus te kunnen maken in een markt waar heel veel bedrijven actief zijn. Ik heb ook meerdere bedrijven over de vloer gehad met ook goede verhalen en aanbiedingen, maar Sunneroo heeft steeds het beste aanbod en gevoel bij het bedijf gehad.
Cindy van Cuijk
Zeer positief
Klerkx
Vakwerk geleverd van monteurs en goede kennis verkoper.
Mark Peters
Vanaf het eerste moment met Fabian al een goede klik. Duidelijke uitleg en meerdere keuzes om te kiezen. Ook de montage erg vakkundig en goed uitgevoerd. al met al een aan te bevelen bedrijf,...Vanaf het eerste moment met Fabian al een goede klik. Duidelijke uitleg en meerdere keuzes om te kiezen. Ook de montage erg vakkundig en goed uitgevoerd. al met al een aan te bevelen bedrijf, kundig, vriendelijk en kwalitatief goed!!
Frank
Sunneroo heeft vriendelijke , vakbekwame medewerkers in dienst die staan voor hun product. Goede uitleg,goede service.
Tinnemans
Top
De waal
Conny van Hinsberg-Cartigny
Goede betrouwbare en deskundige leverancier
Kapteijns
We hadden een geweldig vriendelijk meedenkend team dat een goed stuk werk afgeleverd heeft ! Ook complimenten voor François hoe hij dit geweldig product aan ons uitgelegd heeft! Chapeau!????