Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Ron Vrinzen

Alle afspraken netjes nagekomen en uistekend geinstalleerd systeem

Beste Ron,
Laten we ervoor zorgen dat we dit in de after service vol blijven houden :)

Verstappen

Goed geregeld?

Beste meneer Verstappen,
Hartelijk dank het schrijven van de review en Dominik houdt de pot bier nog te goed ;)

Glenn

Ging allemaal snel, binnen 3 uur lag het erop.

Reactie Sunneroo:

Hartelijk dank voor de review Glenn, waarderen we enorm.
Namens het hele team wensen we je nog veel plezier van de zonnepanelen toe!

Jan

Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, waarderen we enorm.

De Wit

Lange levertijd. Materialen niet op tijd binnen. Komen hun afspraken niet na. Communicatie zeer slecht.

Beste Bart de Wit / Artec Testnology,
Beste Bart de Wit / Artec Testnology,
We vinden het vervelend dat u ons onder druk probeert te zetten omdat u geldelijke compensatie eist in verband met de extra montagetijd door de huidige omstandigheden omtrent COVID-19 levertijden middels een 1-ster recensie.
Wij komen graag zo snel mogelijk bij u installeren, helaas heeft u zelf aangegeven de montage geen doorgang te willen laten vinden zonder dat we u een geldelijke compensatie bieden.
Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd,
Namens de directie.

Rick Bons

Goed, tevreden klanten

Beste Rick,
Wat goed om te horen! We gaan ervoor zorgen dat u ook in de toekomst tevreden blijft.
Beste Rick,

Jansen T

Uitstekend, de klantreis ervaar je volledig.

Reactie Sunneroo:

Onwijs bedankt voor de goede woorden en nog veel plezier gewenst van de zonnepanelen!

Ralph Hunnekens

Zeer prettig

Beste Ralph
Wat fijn dat u de ervaring met Sunneroo als zeer prettig heeft ervaren!
Met...
Beste Ralph
Wat fijn dat u de ervaring met Sunneroo als zeer prettig heeft ervaren!

Maessen

Uitstekend verzorgd van begin tot eind.

Geachte mevr. Maessen,
Dank voor de goede woorden en wat fijn om te horen wat we het goed verzorgd hebben, daar doen we het voor!
Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt u ons altijd...
Geachte mevr. Maessen,

Jeroen Veraa

Helemaal tevreden

Beste Jeroen,
Beste Jeroen,
Wat prettig om te horen dat u zo tevreden bent! We zullen ervoor zorgen dat u dit ook blijft. Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt u ons altijd even bellen, we helpen u graag.