Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

GL

Echt heel goed.

Reactie Sunneroo:

Onwijs bedankt voor de goede woorden en nog veel plezier gewenst van de zonnepanelen!

Wim Engels

Rijcken

Duidelijke begin informatie computer gestuurde stand van de zon.
Snelle montage,prettig personeel die ook netjes alles afwerken en opruimen .

Lambrechts

Goede service

G.F.A.Loots

Prettige contacten met verkoop. Een soepel verlopende plaatsing/aansluiting. Er is heel netjes gewerkt door kundige mensen. Ook na-contact verliep soepel en vlot.

A.Tramontana

Raymond

Alles is prima verlopen ben zeer tevreden

Beste Raymond,
Fijn om te horen dat alles prima verlopen is en u tevreden bent! Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt u ons altijd even bellen, we helpen u graag.

Marianne Suskens

Vlot, vriendelijk, correct en mooie panelen

Beste Marianne,
Beste Marianne,
Hartelijk dank voor het schrijven van de review en beschrijven van hetgeen wat u prettig vond. Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt u ons altijd even bellen, we helpen u graag.

p.diependaal

Wilmer bovendeert

Heel goed en zeker aan te raden !

Beste Wilmer,
Onwijs bedankt voor de positieve woorden en nog héél veel plezier gewenst van de zonnepanelen!