Echt heel goed.
Reactie Sunneroo:
Onwijs bedankt voor de goede woorden en nog veel plezier gewenst van de zonnepanelen!
Beste Raymond,
Fijn om te horen dat alles prima verlopen is en u tevreden bent! Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt u ons altijd even bellen, we helpen u graag.
Beste Marianne,
Hartelijk dank voor het schrijven van de review en beschrijven van hetgeen wat u prettig vond. Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt u ons altijd even bellen, we helpen...
Beste Wilmer,
Onwijs bedankt voor de positieve woorden en nog héél veel plezier gewenst van de zonnepanelen!