Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Kusters

Vriendelijk en zeer netjes gewerkt.
Goede uitleg door monteur

Willem H

Prima advies en panelen, helaas 3 pogingen nodig

Reactie Sunneroo:

Bedankt voor uw review. I.v.m. de technische uitdaging m.b.t. uw dieper liggend dakbeschot wilden we het zo netjes mogelijk oplossen. We hopen dat u blij bent met het resultaat!

Christel

Klantvriendelijk en servicegericht

Jurgen de Bruin

Zeer positief

Ad Janssen

Jammer dat in het voortraject niet de goede maatvoering is verstrekt. De monteur heeft er alles aangedaan om het passend te maken. Verder was de bezetting minimaal. Een "beginnende" monteur is... Jammer dat in het voortraject niet de goede maatvoering is verstrekt. De monteur heeft er alles aangedaan om het passend te maken. Verder was de bezetting minimaal. Een "beginnende" monteur is tijdelijk alleen gelaten waardoor er zaken verkeerd gingen met de onderconstructie. De verdeling van de panelen is niet symetrisch. Ik heb dit geaccepteerd, gezien de warme dag en dat alles al was opgeruimd.

Waltmans Rinus

Wij hebben een hele goede ervaring met Sunneroo. Vanaf het begin bij offerte tot plaatsing en ook het nabellen altijd een goed gevoel gehouden van de medewerkers en het gehele bedrijf

Reactie Sunneroo:

Onwijs bedankt voor de review, wordt zeer zeker gewaardeerd. Heel veel plezier van de zonnepanelen gewenst!