Reactie Sunneroo:
Bedankt voor het schrijven van de review Jos! Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag.
Beste meneer/mevrouw Bosch, uw woorden doen ons goed! We wensen u nog veel plezier met de nieuwe zonnepanelen.
Beste Guido Wintjens, hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u de montage zo goed waardeert!
Wat betreft de planning kan ik zien dat we u in elk de drie dagen na het tekenen van de...
Beste Piet,
We zijn telefonisch bereikbaar op 085 004 3810 tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00, heeft u wellicht het nummer van uw adviseur gebeld?
Er zijn er een aantal op vakantie maar...
Beste meneer/mevrouw Meijs, ontzettend bedankt voor de goede review! Wat fijn om te zien dat u ons aan zou raden.
Beste meneer/mevrouw Wintjens, goed om te horen dat u zo tevreden bent! We wensen u nog veel plezier met de nieuwe zonnepanelen.
Beste Marco, wat fijn dat je een goede ervaring met ons hebt! Daar doen we het voor ;)
Heel erg bedankt voor de goede review Michael!
Beste meneer/mevrouw Kuizenga, We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent en we wensen u nog veel plezier met uw zonnepanelen!
Beste Maud Kleijnen, hartelijk voor de beoordeling van Sunneroo en goed dat je zo tevreden bent. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dit uiteraard graag. Veel plezier van de...