Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Jochem schoute

Reactie Sunneroo:

Beste Jochem, ontzettend bedankt voor de goede review! Daar zijn we blij mee.

P de Bruin

Reactie Sunneroo:

Beste meneer/mevrouw de Bruin, onwijs bedankt voor de goede review!

Crutzen P

Heel goed

Reactie Sunneroo:

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en we wensen u uiteraard veel plezier met de zonnepanelen!

Gielen

Heel goed

Reactie Sunneroo:

Beste mevrouw Gielen, goed om te horen dat u tevreden bent! Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we dit graag.

Bert Van ooijen

Beste Bert van Ooijen,
Beste Bert van Ooijen,
Wat fijn dat U Sunneroo aanbeveelt! Dank daarvoor. Ik zie dat u de montage minder beoordeelt dan de rest, ik heb even gekeken en zie verder geen opleverpunten gedocumenteerd staat naar aanleiding van ons afterservice gesprek. Zou u indien u nog opleverpunten of vragen heeft even contact op willen nemen met onze klantenservice?
^Roos

S. Vermeulen

Professioneel, eerlijk, vriendelijk, scherpe prijzen, goede voorlichting

Reactie Sunneroo:

Beste meneer/mevrouw Vermeulen, Hartelijk dank voor de goede review! Het wordt zeer gewaardeerd.

I.A.M. Jacobs

Fantastisch

Reactie Sunneroo:

Goed om te horen dat u tevreden bent!

Batenburg

Positief

Reactie Sunneroo:

Beste heer/mevrouw Batenburg, dank voor uw review! Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we dit uiteraard graag. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met de zonnepanelen!

John Smeekes

Zeer tevreden

Reactie Sunneroo:

Beste John, Goed om te horen dat u tevreden bent. We wensen u bij deze nog veel plezier met de zonnepanelen!

Mark Joosten

Reactie Sunneroo:

Hartelijk dank voor de review Mark!