Positief en prettig
Reactie Sunneroo:
Beste Jos, hartelijk dank voor de review. Wij vonden de samenwerking ook erg prettig :)
Beste Paul, hartelijk dank voor de review.
Beste Peeters, onwijs bedankt voor het schrijven van deze review en goed om te horen dat u zo tevreden bent :)
Beste Anton, hartelijk voor de review en heel veel mooie jaren gewenst met de zonnepanelen!
Best J.H. Smeets, hartelijk dank voor de review! Ik zal aan mijn collega doorgeven om contact op te nemen ivm de app installatie en login.
Bedankt voor de goede woorden Esther en laten we deze goede samenwerking voortzetten. Heel veel plezier gewenst met de zonnepanelen!
Beste Mark, fijn om te horen dat u blij bent dat alles volgens plan is verlopen :)
Hier doen we het voor Kevin! We gaan ervoor zorgen dat u een gelukkig klant blijft :)
Hartelijk bedankt voor het schrijven van de review Erwin. We gaan ervoor zorgen dat u tevreden blijft :)
Beste Leander, hartelijk dank voor het plaatsen van een review en we zijn vereerd dat u ons bedrijf zo waardeert! Laten we deze goede samenwerking voortzetten in de verdere afterservice.