Zeer goed
Reactie Sunneroo:
Bedankt Joost, voor de positieve review en de hoge cijfers. Super om te horen dat je zo tevreden bent!
Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het gehele traject Peter. Wij wensen jou nog heel veel plezier van de zonnepanelen!
Super fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de positieve review, het doet ons goed om te lezen dat je zo positief terugkijkt op het traject!
Super tof dat wij nóg beter werk hebben geleverd dan verwacht. Bedankt voor de positieve reactie!
Bedankt Marten, voor de review en de hoge scores waarmee je Sunneroo beoordeelt hebt. Super tof om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service!
Beste Paul,
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Ik zie dat er inderdaad een terugbel verzoek wat langer op het bordje van een collega lag.
Gelukkig is het wel opgepakt en heeft u...
Beste Ivan, dank voor je positieve berichtje en fijn dat alles goed is verlopen. Laten we deze samenwerking in de aftersales voortzetten :) Fijn weekend!
Super fijn dat je over het gehele traject zo tevreden bent Leon!
Super fijn om te horen dat je zo tevreden en positief terugkijkt op het traject. Bedankt voor de positieve review!
Bedankt voor de positieve review en de hoge cijfers!