Sunneroo

Hoe tevreden bent u over het adviestraject?
Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?

Joost

Zeer goed

Reactie Sunneroo:

Bedankt Joost, voor de positieve review en de hoge cijfers. Super om te horen dat je zo tevreden bent!

Peter van der Lugt

Super van kennis maken tot plaatsen

Reactie Sunneroo:

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het gehele traject Peter. Wij wensen jou nog heel veel plezier van de zonnepanelen!

Wolfhagen

Hele goede ervaring !

Reactie Sunneroo:

Super fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de positieve review, het doet ons goed om te lezen dat je zo positief terugkijkt op het traject!

Pursang

Boven verwachting!

Reactie Sunneroo:

Super tof dat wij nóg beter werk hebben geleverd dan verwacht. Bedankt voor de positieve reactie!

Marten

Goede communicatie en klantenservice

Reactie Sunneroo:

Bedankt Marten, voor de review en de hoge scores waarmee je Sunneroo beoordeelt hebt. Super tof om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service!

P. Kerkhofs

Over het geheel gesproken zijn wij niet ontevreden. Er zijn wel momenten geweest dat wij contact gezocht hebben en dat wij dit niet konden krijgen. Een aantal keren hebben wij een terugbel verzoek... Over het geheel gesproken zijn wij niet ontevreden. Er zijn wel momenten geweest dat wij contact gezocht hebben en dat wij dit niet konden krijgen. Een aantal keren hebben wij een terugbel verzoek achtergelaten waarop niet werd gereageerd.

Beste Paul,
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. Ik zie dat er inderdaad een terugbel verzoek wat langer op het bordje van een collega lag.
Gelukkig is het wel opgepakt en heeft u...
Beste Paul,
Gelukkig is het wel opgepakt en heeft u nu een goed werkende installatie! ook zijn we ondertussen over op een handig ticketsysteem voor onze klantenservice zodat er niks meer kan blijven liggen voor als u ons nog nodig heeft in de toekomst.
Ik wens u nog een hele fijne dag en blijf gezond!
Groeten, Erik

I.

Lange tijd tussen offerte en installatiedatum. Alles anders is prima

Reactie Sunneroo:

Beste Ivan, dank voor je positieve berichtje en fijn dat alles goed is verlopen. Laten we deze samenwerking in de aftersales voortzetten :) Fijn weekend!

Leon Pieks

Een zeer net en keurig bedrijf met zeer ervaren medewerkers

Reactie Sunneroo:

Super fijn dat je over het gehele traject zo tevreden bent Leon!

Een dikke tien

Reactie Sunneroo:

Super fijn om te horen dat je zo tevreden en positief terugkijkt op het traject. Bedankt voor de positieve review!

Reactie Sunneroo:

Bedankt voor de positieve review en de hoge cijfers!