9.6/10

Jurgen

Super tevreden van de sauna. De installatie verliep vlot en was snel in orde. De service kan haast niet beter. Kan dit bedrijf alleen maar aanraden!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geen, alles verliep perfect.

Bohy Bart

Goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding

T. van Doorn D. Wissink

Een super ervaring, alles precies zoals beloofd verlopen. Besteld, en voor dat de Sauna geleverd werd, datum afgesproken. Netjes gebeld op de dag van de levering. Super vriendelijke mannen die de... Een super ervaring, alles precies zoals beloofd verlopen. Besteld, en voor dat de Sauna geleverd werd, datum afgesproken. Netjes gebeld op de dag van de levering. Super vriendelijke mannen die de Sauna brachten. Mijn man en zoon van 10 hebben de Sauna samen in elkaar gezet, heel mooi! Het ziet er prachtig uit, echt helemaal blij mee. Lekker genieten!!

Super Sauna! Super duidelijk en prettig!

Patrick Cleiren

Goede info gekregen om tot een juiste aankoop te komen.
Correct volgens de gemaakte afspraken afgeleverd.

Productkennis van de verkoper.

Belgisch (mobiel) telefoonnummer zodat geen internationaal gesprek moet worden gevoerd.

Marc vandaele

Heel tevreden

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Peter Briers

Bij de aankoop van mijn sauna ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Het is en blijft een behoorlijke investering en daarom heb ik maandenlang nauwgezet verschillende merken met elkaar vergeleken.... Bij de aankoop van mijn sauna ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Het is en blijft een behoorlijke investering en daarom heb ik maandenlang nauwgezet verschillende merken met elkaar vergeleken. Na die intensieve zoektocht ben ik uitgekomen bij Supersauna. Een maand na de aankoop van mijn infrarood sauna ben ik een uitermate tevreden klant.
Na de toonzaal in Antwerpen meermaals bezocht te hebben, besloot ik de Infraplus 110 Fysio aan te schaffen: een compacte cabine van red cedar hout, geschikt voor twee personen. Door mijn aangeboren onhandigheid verliep de installatie niet bepaald vlot. Gelukkig was er nog de klantenservice, die mij bij elke stap begeleid heeft, waardoor de cabine alsnog snel in gebruik kon worden genomen.
De voordelen van zo’n infrarood sauna - die in promotiefilmpjes breed worden uitgesmeerd - zijn niet uit de lucht gegrepen. De spierpijnen die mij al jarenlang parten speelden, zijn intussen verdwenen. Door vooral ’s avonds gebruik te maken van de Infraplus, is de kwaliteit van mijn nachtrust er flink op vooruit gegaan. Ook de algemene weerstaand is beter, maar bovenal biedt de sauna welgekomen momenten van pure relaxatie. Dankzij de detoxfunctie en het heilzame effect van het gratis bijgeleverde aromatische geurtje, is het ook makkelijk om het lichaam in de best mogelijke omstandigheden te ontgiften.
Dat alles maakt dat de cabine ook op therapeutisch vlak een absolute meerwaarde is. Al mijn saunabeurten gaan gepaard met de juiste lichtkeuze en zachte muziek op de achtergrond. Dat kan dankzij de voorziene LED-kleurentherapie en het audiosysteem met ingebouwde speakers, die zowel bluetooth, radio als mp3 accepteren.
Door de aankoop van de infrarood cabine is de algemene kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd: ik voel me fysiek beter en reserveer nu bewust meer tijd voor onthaasting en rust. U voelt zich aangesproken? Eén adres: SuperSauna.

SuperSauna geeft wat het zijn klanten belooft!

Geen suggesties.

Maginet Hans

Prima uitleg gekregen bij de aankoop!zeer vriendelijk in Antwerpen

Verkoper zeer gedienstig met de uitleg

Juiste leveringstijd melden

Den Hollander

Heel vriendelijk, behulpzaam, goed service

Flexibiliteit

Snelheid van levering

Rinus Verschuure

Heel klantvriendelijk en goede duidelijke uitleg.
Ook de bezorger heel vriendelijk en behulpzaam.

Geen pushen om te kopen. Eerst inventariseren wat men wilt, dan een uitdraai meegekregen van de twee geselecteerde ir-cabines en aan afspraak dat men over ongeveer een week belt om te vragen of we... Geen pushen om te kopen. Eerst inventariseren wat men wilt, dan een uitdraai meegekregen van de twee geselecteerde ir-cabines en aan afspraak dat men over ongeveer een week belt om te vragen of we een keuze gemaakt hebben.

Handleiding klopte niet helemaal, maar het is allemaal zo eenvoudig dat dit niet erg was.

Fred Gundlach

Erg tevreden en netjes te woord gestaan. En een heerlijke infraroodcabine

Kwalitatief goede en mooie saunacabine

Handleiding, maar uiteindelijk wijst het zich vanzelf