9.6/10

van Hinsberg-Geusens

Goede service, vriendelijk. Product werd netjes op tijd geleverd, zonder problemen opgebouwd.

Vriendelijk, behulpzaam, geven voldoende tijd om te bestellen en leveren. Goede communicatie.

Handleiding aanpassen naar model.

Nathalie Dupret

Zeer professioneel en betrouwbaar

Possibilité de commander longtemps à l'avance pour un prix fixe et sans payer d'acompte
Mogelijk lang op voorhand te bestellen tegen vaste prijs zonder voorschot te betalen.

Montage inleiding alleen maar in het Nederlands. Belangerijk voor de niet nederlandstalige, zoals in ons geval,die ook in het Frans of Engels te hebben.
Ik ben gereed jullie hieraan te...
Ik ben gereed jullie hieraan te helpen.

Les instructions de montagfe sont seulement disponiblmes en néerlandais. Pour les non néerlandophones, ce qui est notre cas, il est important de les avoir également en français ou en anglais.

Poriau Steve

Goede, duidelijke uitleg in de showroom.
levering soepel en correct verlopen, persoon die de levering deed was ook supervriendelijk.
De handleiding kan & mag vééél duidelijker!!!! Goede, duidelijke uitleg in de showroom.
De handleiding kan & mag vééél duidelijker!!!!
Voor een geoefende doe-het-zelver is het geen probleem maar het is toch even zoeken!!

Prijs/kwaliteit

Handleiding kan véél beter.

Claeys Bruno

Gewoon super ?

De prijs en goede survies.

De originele prijs bij de actie prijs zetten. Nu is dat niet zo en dat brengt vewarring mee.

Nick Smeyers

Heel goede info gekregen in de showroom van Antwerpen, na de bestelling goed op de hoogte gehouden van de levering, en de persoon die de sauna kwam leveren was super vriendelijk.

De vriendelijkheid en correctheid over de hele lijn

Ook uitleg verschaffen van het promo pack in de handleiding, ik had een onderdeel over na de installatie wat ik niet meteen wist wat het was. Na 1 mail was het wel meteen duidelijk

Theo Derks

Wij zijn Super tevreden. We kregen heel duidelijke informatie in de showroom en hebben toen gekozen voor de designsauna 145 met daarbij een saunakachel. Na de levering waren er een paar problemen,... Wij zijn Super tevreden. We kregen heel duidelijke informatie in de showroom en hebben toen gekozen voor de designsauna 145 met daarbij een saunakachel. Na de levering waren er een paar problemen, onder andere wat betreft beschadigingen. Die zijn allemaal uitstekend opgelost. De medewerkers van SuperSauna zijn vriendelijk met veel begrip voor de klant. Het klinkt misschien overdreven, maar dat is het niet. Wij genieten nu van een prachtige sauna en voelen ons heel tevreden met SuperSauna.

Klantvriendelijk, goede informatie, problemen prima opgelost.

Ga zo door.

Blomme Hans

Bij bezoek in de winkel te Roeselare werden we vriendelijk ontvangen door de manager.Heeft ons goede informatie gegeven van alle soorten modellen en heeft ons kunnen overtuigen voor een model te... Bij bezoek in de winkel te Roeselare werden we vriendelijk ontvangen door de manager.Heeft ons goede informatie gegeven van alle soorten modellen en heeft ons kunnen overtuigen voor een model te kiezen dat nog niet verkrijgen was in de winkel.
Door de coronacrisis is alles uitgesteld maar hebben ons nadien opgebeld voor het leveren van de infraroodcabine.
We zijn heel tevreden van communicatie en samenwerking ook met de chauffeur is alles top verlopen heel voorzichtig geweest methet uitladen.
Blomme Hans

Communicatie,afspraken,prijs

Alles top

A.A. Bergen

Deze zijn goed, we zijn vriendelijk ontvangen

makkelijk te zoeken op het internet

een vestiging in de kop van Noord Holland

De Jaeger Martine

Wij hebben (door corona) besteld via de website. Zeer duidelijke omschrijving, zeer goed gedocumenteerd. Alle gewenste info gevonden die we wilden weten. Bestelling werd correct opgenomen. Levering... Wij hebben (door corona) besteld via de website. Zeer duidelijke omschrijving, zeer goed gedocumenteerd. Alle gewenste info gevonden die we wilden weten. Bestelling werd correct opgenomen. Levering op de geplande datum en uur. Jonge maar zeer vriendelijke chauffeur/monteur. Zalig gevoel, onze eerste saunabeurt in onze eigen mooie cabine. TOP !!

Duidelijke afbeelding en beschrijving van de diverse cabines

kan er niet onmiddellijk één bedenken, alles is duidelijk

Van den Hoogen

In het filiaal in Vlierden zijn we "Super" geholpen en wat een enthousiaste verkoper. Na de duidelijke uitleg waren we snel om en zijn we tot koop overgegaan. Helaas hebben we langer op de levering... In het filiaal in Vlierden zijn we "Super" geholpen en wat een enthousiaste verkoper. Na de duidelijke uitleg waren we snel om en zijn we tot koop overgegaan. Helaas hebben we langer op de levering moeten wachten waarvoor we begripvol zijn geweest maar ook dit hebben ze "Super" opgelost wat een service! Kortom je voelt je "Super" met een SuperSauna

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Vooral zo doorgaan!