9.6/10

Bob Visser

Het ontneemt je haast de moed om zelf nog een beoordeling te geven over dit bedrijf. Iedereen is zo te lezen even enthousiast als wij. Wat kunnen we nog toevoegen ?
Wij gingen vanuit Katwijk...
Wij gingen vanuit Katwijk aan Zee naar Veenendaal om ons te laten voorlichten over een infrarood sauna. We hebben ca. 25 jaar in ons huis een finse sauna gehad, maar ons nieuwe huis is te klein hiervoor, dus we warewn benieuwd wat men te vertellen had over een (kleine) IR sauna.
We werden top geholpen en alles werd goed uitgelegd. De verkoper zette ook even een sauna aan, om te laten zien hoe snel zo'n IR sauna opgewormd is en hoe het voelt in de cabine. We hebben wel onze kleding aan gehouden bij het uittesten...

Enfin, we gingen de zaak uit met een bestelling voor een sauna en met een zeer goed gevoel over het advies en de keuze die men hier biedt.
Na een paar weken werd de grote doos afgeleverd en konden wij aan de slag om het ding in elkaar te zetten. We zagen hier wel tegenop, maar het was echt gemakkelijk. Wat een slimme contructie !
Twee zaken willen we even extra noemen. De sauna cabine ziet er echt prachtig uit. Wat een mooie kleur hout en wat een aanwinst voor onze zolderkamer waar hij nu staat.
Ten 2e doet deze IR sauna niet onder voor onze eerdere Finse sauna. Hetzelfde saunagevoel, het aangename zweten en het heerlijke lome gevoel na afloop.

Kortom: wij zijn heel erg blij met de assistentie in de winkel en met de sauna zelf. Chapeau !

Zie boven

Geen. Ga zo door

Jean-Paul Lauwereys

Heilzame supersauna!

De demonstratie en het uittesten in de showroom is zeker een aanrader. Uitgebreide en deskundige uitleg over verschillende infraroodlampen, doelstellingen en types van infraroodcabines.
De demonstratie en het uittesten in de showroom is zeker een aanrader.
Leuk is dat je geen voorschot op de bestelling betaalt.
De nieuwe supersauna heeft een excellente heilzame en pijnreducerende werking op de rug en nek van mijn vrouw, die als rugpatiënte met verscheidene hernia's anders constant met pijn te kampen heeft. Hartelijk bedankt Supersauna!!!

Een iets uitgebreidere montagevideo was wel handiger geweest;
Een iets uitgebreidere montagevideo was wel handiger geweest;
De vooropgestelde termijn van 1 uur uit de handleiding werd bij ons 5 uur, maar dat kwam gedeeltelijk ook door de omwisseling van de LED naar de kleurentherapielamp.
Aangegeven levering van 4 weken werd helaas 8 weken.
Onze vooruitbetaling was niet doorgekomen bij de chauffeur en ons zitkussen was vergeten, maar wel heel snel nageleverd. Super!

Waals

De informatie voor de aankoop was duidelijk en uitgebreid. ook de levering was correct.

vriendelijk en duidelijk

Yves Walgraeve

Supersauna -> = Topsauna ????????

Heel overzichtelijk met duidelijke verschillen

Misschien een chatfunctie op de site voor vragen die niet duidelijk zijn.

Dany De Bondt

In de winkel is men niet opdringerig. Een vlot onthaal en duidelijke uitleg van de soorten therapeutische infraroodcabines en alles echt vrijblijvend. Geen blabla of dure verkoopstechnieken.

- duurzame kwaliteit, producten op maat, 10 jaar garantie, geen voorafbetaling, gratis thuislevering door eigen bedrijf, makkelijk zelf in elkaar te steken door duidelijk stappenplan.

geen verbeterpunten, optimaal verloop

Arno rietveld

Zo wil je als klant geholpen worden.
Goed advies in de winkel.
Ivm corona goede terugkoppeling in de planning.
Levering vlekkeloos.
Wat een zorg is besteed aan de verpakking daar...
Zo wil je als klant geholpen worden.
Goed advies in de winkel.
Ivm corona goede terugkoppeling in de planning.
Levering vlekkeloos.
Wat een zorg is besteed aan de verpakking daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Monteren ging eigenlijk ook heel goed.
Kwaliteitsproduct dat zie en ervaar je gelijk.

Verpakking

Vermeld welke schroeven waar te gebruiken

Van der Vegt

Bij Supersauna in Veenendaal geweest. Hier goede uitleg gehad van de verkoper met no-nonsens advies. Bij andere zaken wordt je al gauw naar de duurste exemplaren gepraat, maar hier vond ik de uitleg... Bij Supersauna in Veenendaal geweest. Hier goede uitleg gehad van de verkoper met no-nonsens advies. Bij andere zaken wordt je al gauw naar de duurste exemplaren gepraat, maar hier vond ik de uitleg duidelijk en adviezen persoonlijk gericht.

De showroom was overzichtelijk en de demonstraties gaven een goed beeld van wat we van het product mogen verwachten. Het was niet te druk in de winkel en de verkoper nam de tijd.
De sauna werd...
De sauna werd op tijd bezorgd (binnen de 9 weken). Alles zat goed verpakt en de elementen waren makkelijk met twee personen zelf te monteren met bijgeleverde handleiding. De elementen en de afwerking maakten een solide indruk. 's Avonds gelijk geprobeerd en genoten!

Aangezien ik maar 1 persoon in de winkel zag, weet ik niet of onze ervaring in de winkel ook zo zou zijn geweest bij grote drukte.
Negen weken levertijd vond ik wel wat lang, maar kom je vaker...
Negen weken levertijd vond ik wel wat lang, maar kom je vaker tegen bij sauna leveranciers. De sauna werd binnen de 9 weken bezorgd.

Martin Bel

Vriendelijk en deskundig geholpen in de showroom

Levert zoals afgesproken

van der Wijst

Goede ontvangst in de showroom en een super duidelijke uitleg waarbij ze alle tijd nemen om het voor iedereen duidelijk en goed uit te leggen.
Levering volgen afspraak en alles netjes binnen...
Levering volgen afspraak en alles netjes binnen afgeleverd.
Duidelijke beschrijving voor het opbouwen van de sauna wie daardoor redelijk simpel en snel in elkaar te zetten is.

Goede en begrijpelijke uitleg over diverse sauna's.
De tijd wie er voor de klant genomen wordt.

Ga zo door

Deruyter Tim

Wij kochten onze sauna in de winkel in Roeselare. Vriendelijke ontvangst en heel wat info gekregen! Op het moment van aankoop was het heel druk, maar de persoon bleef heel rustig en stond iedereen... Wij kochten onze sauna in de winkel in Roeselare. Vriendelijke ontvangst en heel wat info gekregen! Op het moment van aankoop was het heel druk, maar de persoon bleef heel rustig en stond iedereen met een glimlach te woord. Levering was voorzien binnen de 8 weken en dit was ook zo, ondanks de coronacrisis... Enkele dagen voor de levering werden we opgebeld om een gepast leveringsmoment af te spreken en op de dag zelf kregen we nog een halfuur op voorhand een telefoontje! Supervriendelijke meneer leverde onze sauna. Van aankoop tot levering een prachtige service! Chapeau!!!!

Met vriendelijke groeten,
Deruyter-Theeten