9.6/10

Bakker

Goede communicatie en snelle levering.

Overzichtelijk

Geen verbeterpunten

Callens Armand

Vlotte en correcte levering. Perfect online bereikbaar

Direct antwoord op mail voor afspraak. Correcte levering

Misschien handleiding voor het gebruik voorzien

Marka van Dijk

Zeer goed en vriendelijk geholpen in de mooie showroom in Veenendaal. Sauna werd 1 week eerder geleverd dan de verwachte levertijd. Op een vraag via de mail had ik binnen een uur antwoord en bij een... Zeer goed en vriendelijk geholpen in de mooie showroom in Veenendaal. Sauna werd 1 week eerder geleverd dan de verwachte levertijd. Op een vraag via de mail had ik binnen een uur antwoord en bij een eerder gepleegd telefoontje werd ik snel en attent geholpen.
De sauna is volledig en goed werkend afgeleverd. Ik werd netjes van tevoren gebeld door de bezorger hoe laat de sauna afgeleverd zou worden.
Ik ben super blij met mijn sauna! :)

Snelle service en zeer vriendelijke medewerkers

Ik was in de veronderstelling dat de radio ontbrak maar na 1 mailtje hierover bleek dat de radio in de bediening was verwerkt. Dit zou mondeling of in de gebruiksaanwijzing misschien duidelijker... Ik was in de veronderstelling dat de radio ontbrak maar na 1 mailtje hierover bleek dat de radio in de bediening was verwerkt. Dit zou mondeling of in de gebruiksaanwijzing misschien duidelijker vermeld kunnen worden.

Verheyen Marcia

Supersauna staat voor een professionele begeleiding, top service en ook een zeer goede service na verkoop. Wij zijn alleszins enorm tevreden over onze aankoop bij Supersauna. Ook de verkoper, Erik,... Supersauna staat voor een professionele begeleiding, top service en ook een zeer goede service na verkoop. Wij zijn alleszins enorm tevreden over onze aankoop bij Supersauna. Ook de verkoper, Erik, zorgde dat alles tot in de puntjes in orde was!

Professionele informatie met echte vakkennis
Levering was top! Ze zorgen dat alles netjes bij je gebracht wordt.
Goede service na verkoop! Bij een defect onmiddellijk geholpen!

Blijf gewoon zo verder doen!

Luc Laureys

SuperSauna is een op en top professioneel bedrijf, met correcte productinformatie, zeer klantvriendelijk, en staat garant voor een correcte afhandeling van de bestelling. Dat is mijn ervaring met... SuperSauna is een op en top professioneel bedrijf, met correcte productinformatie, zeer klantvriendelijk, en staat garant voor een correcte afhandeling van de bestelling. Dat is mijn ervaring met dit bedrijf. Een aanrader en zeer zeker een voorbeeld voor vele andere bedrijven

Correcte productinfo. Klantvriendelijk. Correcte uitvoering van bestelling, met vriendelijk bezorgpersoneel

Ik zou er geen kunnen noemen

Fam. Aukes

Wij wilden een combisauna met bepaalde afmetingen en gingen ons oriënteren in de winkel van Supersauna in Balkbrug. Daar werden we geholpen door Erik, die de tijd voor ons nam en ons nieuwe ideeën... Wij wilden een combisauna met bepaalde afmetingen en gingen ons oriënteren in de winkel van Supersauna in Balkbrug. Daar werden we geholpen door Erik, die de tijd voor ons nam en ons nieuwe ideeën gaf. Deze hebben wij overgenomen, we hebben andere afmetingen gekozen dan wij van plan waren en zijn nu erg blij met de door ons gekozen sauna! Hij staat erg mooi. De sauna is prachtig afgewerkt, het is een hele goede kwaliteit. Het in elkaar zitten is even puzzelen, maar kan eigenlijk niet missen. Wij zijn blij met de sauna, het advies vooraf en ook de service bij het leveren en veel goede tips!

Alles wat je wilt weten is goed te vinden

We hebben geen verbeterpunten kunnen bedenken

Dessers

Zeer correct met afspraken
Klein probleempje gehad naar een paar mailtjes en
Telefoons de stukken opgestuurd
Zeer goede service

Goede informatie als je vragen hebt

Stikker in het Nederlands in de cabine met informatie zou
Fijn zijn

Luc Senden

We kochten een supersauna maar namen een valse start ( door mijn eigen domme fout )

Toestel prima verpakt , correcte levering , detailinformatie op welk uur ze je aanleveren.

één gouden tip , vermeld in de handleiding aub dat het verboden is met een hamer te kloppen op de panelen als je de sauna zelf monteert , door corona was ik verplicht de sauna zelf te monteren , zo... één gouden tip , vermeld in de handleiding aub dat het verboden is met een hamer te kloppen op de panelen als je de sauna zelf monteert , door corona was ik verplicht de sauna zelf te monteren , zo handig ben ik niet , en ik kreeg een paneel niet in een ander gemonteerd , klopte iets te hard met een hamertje erop en het glas van het paneel spatte in duizend stukjes op de grond ..... ik belde de verkoper Eric en hij stelde me direct gerust en idd 1 week later kwamen ze het paneel halen , en drie weken later brachten ze het herstelde paneel terug en zo konden we gisteren na veel geduld dus eindelijk genieten van onze supersauna, want dat is ie echt wel!

D. Woudsma

"Super" vriendelijk, "super" enthousiast, "super"service, dat is "Super"Sauna

Uitgebreide kennis en alle tijd voor vragen, zeer oprecht en deskundig advies

Niet echt, ook bij levering was chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam. Handleiding kan kwalitatief net iets beter en handleiding sticker in sauna wellicht in het nederlands zou mooie service zijn.

Van Herwegen

Perfect