9.6/10

Correcte informatie, goed product

Leveringstermijn zoals afgesproken bij bestelling, goed product

De Ruyck Eric

Geleverd binnen de afgesproken tijd, de bijgekochte full spectrum was echter stuk, aansluiting los. Na kontakt werd een nieuwe opgestuurd met een pakjesdienst en die zat gebroken in de verpakking.... Geleverd binnen de afgesproken tijd, de bijgekochte full spectrum was echter stuk, aansluiting los. Na kontakt werd een nieuwe opgestuurd met een pakjesdienst en die zat gebroken in de verpakking. Na opnieuw kontakt, een andere gaan ophalen in filiaal te Roeselare.
Was vervelend, maar vlot geholpen.

Vlotte levering.

Andere pakjesdienst .

Theo Elenbaas

De informatie, de begeleiding en de bestelling liepen perfect en ben blij dat ik met SuperSauna in zee ben gegaan.

Ik kan de sauna's in het echt bekijken. Goede informatie, ook medisch.

Nog niet bekend

Laure Anne

Correcte levering,heel behulpzaam.

Pinnen kan

Boekje appart afgeven

Vriendelijk en deskundige medewerkers die goed advies geven en met veel geduld uitleg geven en alle vragen beantwoorden. We hebben een infraroodcabine aangekocht welke we vervolgens in hun magazijn... Vriendelijk en deskundige medewerkers die goed advies geven en met veel geduld uitleg geven en alle vragen beantwoorden. We hebben een infraroodcabine aangekocht welke we vervolgens in hun magazijn opgeslagen konden laten staan totdat wij klaar waren met onze verbouwing. Dit alles was kosteloos. Perfect!! en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

heldere informatie en overzichtelijk weergegeven

We hebben oprecht geen verbeterpunten!

Zeer vriendelijke en vakkundige verkoper in winkel in Antwerpen.
Zeer vriendelijke en vakkundige verkoper in winkel in Antwerpen.
Levering termijn was opgegeven tussen 2 à 4 weken. Na 10 dagen werd cabine al geleverd door zeer hulpvaardig persoon. Er ontbrak echter één van de optie die besteld werd. 2 dagen later werd dit per pakketjesdienst geleverd.

Fantastische service!

komen wat beloofd werd en pushen niet om te verkopen.

als ik al iets moet zeggen: leveringsbon 2 maal checken bij inpakken van vrachtwagen

Christel Wouters

Infraroodkabine gekocht

Zeer goede uitleg gekregen in de winkel

Tot hiertoe alles prima zoals het is

Paul Van Wassenbergh

Zeer professionele en vriendelijke service.

Duidelijke uitleg, ruime keuze en vaste prijs.
Snel en gemakkelijk telefonisch contact.

Enkele sauna's in de toonzaal laten werken, beter gevoel voor de klant.

Duidelijke uitleg en de mogelijkheid om verschillende sauna's uit te proberen.

De verhouding prijs/kwaliteit is goed. Sauna ziet er solide uit.
De verhouding prijs/kwaliteit is goed. Sauna ziet er solide uit.
Correcte levering, we kregen netjes een telefoontje een half uur van tevoren. Verder kregen we tips voor het in elkaar zetten van de sauna.

?

benderksen@kpnmail.nl

Super, goede en plezierige uitleg

Kwaliteit en Afspraken. Mogelijkheden en uitproberen tijdens de verkoop

Blijf doorgaan met goede informatie te verstrekken.