9.6/10

Heel goede en professionele uitleg! Een supersauna tegen een correct prijs!

I. Vermeersch

Op 3 februari hebben wij onze infraroodcabine besteld in de winkel in Roeselare. In de winkel in Roeselare hebben wij een zeer goede uitleg gekregen. Op maandag 25 februari werd de infraroodcabine... Op 3 februari hebben wij onze infraroodcabine besteld in de winkel in Roeselare. In de winkel in Roeselare hebben wij een zeer goede uitleg gekregen. Op maandag 25 februari werd de infraroodcabine thuis geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

De zeer goede uitleg in de winkel in Roeselare.

Kai Brorens

Correcte voorlichting
Een man een man, een woord een woord
Afspraken keurig nagekomen
Levering door sympatieke hulpvaardige kracht

Stipte levering

Geef wachtende klanten een verfrissing

H.Hallie

Zeer klantvriendelijk en heel behulpzaam.

Bij telefonische vragen zeer snel en vakkundig geholpen.

Zo volhouden.

Rimmert Bos

Winkel bezocht in Veenendaal. Goede uitleg en veel keuze om sauna's te bekijken.
Moesten er wel een eind voor rijden , (150 km ) maar dat was het dubbel en dwars waard.
Een infrarood...
Een infrarood cabine gekocht. Goede levering en keurige , snelle telefoon en mailcontact.

Goede uitleg en vriendelijke verkoper.
Snelle mail en telefoon contact.
Klein probleem prima en snel oplost.
Veel keuze's en soorten cabine's.

Niets gevonden. Ga zo door.!!!!!

Heb reeds 2 sauna's aangeschaft met goed resultaat

Goede informatie over de producten

Arjan

Zeer goede ervaringen met de levering van mijn sauna. In januari de vestiging in Veenendaal bezocht. Ik had van tevoren op internet gekeken naar de modellen en een shortlist gemaakt. Het was erg... Zeer goede ervaringen met de levering van mijn sauna. In januari de vestiging in Veenendaal bezocht. Ik had van tevoren op internet gekeken naar de modellen en een shortlist gemaakt. Het was erg druk, maar kreeg prima informatie. Ik ben erg blij dat ik de showroom heb bezocht want de 1 persoons sauna's vond ik toch erg klein in de praktijk, en ben voor een 2/3 persoons sauna gegaan. (ook al ben ik alleen). Vervolgens 's avonds besteld via de website. Alle correspondentie per mail en telefonisch erg snel. Levertijd was 5/6 weken, en inderdaad bleek dit ook zo te zijn. Bezorging en installatie prima.

Veel keuze in de showroom.
betaling bij aflevering
deskundig personeel
snelle telefonische en mail reacties

ik zou ergens op de website vermelden dat een 1 persoons sauna ook voor 1 persoon mogelijk wel erg klein is (als waarschuwing). Bezoek aan de showroom heeft ervoor gezorgd dat ik gelukkig geen... ik zou ergens op de website vermelden dat een 1 persoons sauna ook voor 1 persoon mogelijk wel erg klein is (als waarschuwing). Bezoek aan de showroom heeft ervoor gezorgd dat ik gelukkig geen verkeerde keuze heb gemaakt.

van aerschot marcel

Vriendellijk goede uitleg en zeer vlot

kwaliteits product ,snelle levering,

alles perfect is ons tweede cabine al ,huis verkocht met cabine erbij ,kopers waren zeer tevreden

Rob Schreurs

Goed zeer snelle levering. Alles verlopen zo als afgesproken.

Vriendelijke en vlotte uitleg bij de keuze van onze sauna.
Snelle reactie bij vragen achteraf.
Correcte levering.

Nederlandstalige gebruiksaanwijzing voor de Finse sauna standaard toevoegen bij levering in Vlaanderen.