9.6/10

alain Callewaert

Heel snelle service . zondag bestelt en 2 dagen later al geleverd

problemen na installatie bepaalde lampen gingen goed maar vanaf we alles aan staken sprong telkens onze elektriciteit uit . we hebben jullie gecontacteerd en de week erop is er een technieker langs... problemen na installatie bepaalde lampen gingen goed maar vanaf we alles aan staken sprong telkens onze elektriciteit uit . we hebben jullie gecontacteerd en de week erop is er een technieker langs gekomen . blijkbaar lag de bedrading van onze cabine verkeerd . de technieker zei dat hij dat nog nooit tegen gekomen had

Dimitri cornelissens

Vlotte verkoper, goede info meegekregen

Grote variatie in showroom (Antwerpen) , verkoper gaf zeer goede informatie en kon op alle vragen een antwoord geven

Nvt

Jeu Jorissen

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Cabine is perfect afgewerkt, goede materialen en alles werkt direct. 'Plug and Play'

Goede eerlijke advisering - complete showroom - goede communicatie over de aflevering

Graag ook mogelijkheid aanbieden de cabine naar een verdieping te verplaatsen (verhuizer kon het via de laadklep van een vrachtautootje en het was binnen een half uur gepiept). Klant zal hiervoor... Graag ook mogelijkheid aanbieden de cabine naar een verdieping te verplaatsen (verhuizer kon het via de laadklep van een vrachtautootje en het was binnen een half uur gepiept). Klant zal hiervoor graag betalen.

Katrijne

Zeer positief, vriendelijke verkoper in de toonzaal, snelle levering

snelle levering, alles in orde

handleiding voor het monteren mag nog iets uitgebreider

Aaltje Boersma

Goede voorlichting, ruime keuze

Snelle levering.
We kregen de deur er niet in gehangen, de eerst volgende werkdag kwam er al een monteur langs. Super service.

Super sevice

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij problemenstee

Steeds controlleren of de nederlandstalige handleiding in de verpakking zit. De Engelse versie is nl helemaal niet goed

Peter Maes

Mooie showroom in Roeselare, waar je een duidelijk beeld krijgt van alle modellen.
Deskundige ontvangst.

Vlotte , snelle levering.

Handleiding wat duidelijker. Voor ons hoekmodel was er geen specifieke handleiding bij.
En we hebben veel vijzen over.

Dehouwer - van Boxel

Super duidelijke uitleg gekregen van een zeer vriendelijke verkoper(Eric). Zeer snelle en correcte levering door een eveneens zeer vriendelijke persoon die heel voorzichtig was met de materialen die... Super duidelijke uitleg gekregen van een zeer vriendelijke verkoper(Eric). Zeer snelle en correcte levering door een eveneens zeer vriendelijke persoon die heel voorzichtig was met de materialen die hij leverde en er ook weer een goede uitleg bij gaf. Wij zijn in alle geval super tevreden.

Prijs - kwaliteit zeer goed

Dekens

Supersauna is super. Goede informatie, snel antwoord op je vragen. Vriendelijk en betrouwbaar.

Goede service, snelle levering.