9.6/10

Tineke

Goede uitleg van de sauna en de toegespitste aanbeveling op mijn persoonlijke wensen.

Snelle reactie en aanpassing van de wensen. Bezorger was zeer netjes.

De voorzijde in cederhout is prachtig. De buitenzijde waar ik tegenaan kijk, als ik mijn badkamer binnenloop, ziet er geheel anders en 'goedkoper' uit dan de voorzijde. Dat was mij eerder niet... De voorzijde in cederhout is prachtig. De buitenzijde waar ik tegenaan kijk, als ik mijn badkamer binnenloop, ziet er geheel anders en 'goedkoper' uit dan de voorzijde. Dat was mij eerder niet duidelijk geworden.

Henk

Vriendelijk, maar niet meer dan dat.

Ik ben de beoordelingen van afgelopen jaar eens even langs gelopen. De handleiding wordt al een jaar lang als 'te verbeteren' genoemd. Hij is inderdaad slecht. Slecht van lay-out, tekst, foto's en... Ik ben de beoordelingen van afgelopen jaar eens even langs gelopen. De handleiding wordt al een jaar lang als 'te verbeteren' genoemd. Hij is inderdaad slecht. Slecht van lay-out, tekst, foto's en onvolledig.
De Milano is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. De wanden worden aan de achterkant vastgeklemd en niet zoals in mijn handleiding is aangeven met afgedopte schroeven. Verwarrend dus.
Ook moesten we zelf maar uitzoeken hoe de scharnieren van de glasdeur aan de glaswand bevestigd moeten worden. Het lukt uiteindelijk wel maar het zorgt wel voor ergernis.
Wat de radio betreft. Het wijst zich zelf wel, maar hoe veel plezieriger zou het zijn als je voordat je de stroom aansluit weet hoe het werkt? Een gebruiksaanwijzing er bij dus.
Jullie willen graag een beoordeling, doe er dan ook wat mee. Maak een betere handleiding / gebruiksaanwijzing in print of online.

Reactie SuperSauna.be:

Hoi Henk,
Bedankt voor de duidelijke review!
Vanaf eind januari wordt de Milano met vernieuwde handleiding geleverd.
Er waren namelijke meerdere klanten die bij dit specifieke model...
Hoi Henk,
Bedankt voor de duidelijke review!
Vanaf eind januari wordt de Milano met vernieuwde handleiding geleverd.
Er waren namelijke meerdere klanten die bij dit specifieke model vragen hadden.
De nieuwe handleiding van de Milano is duidelijker en bevat meer informatie over de montage.
Bedankt voor uw aanbeveling!
Groet,
Klantenservice
SuperSauna

Johan Michiels

Goede website, heel volledig! Vriendelijke ontvangst in winkel en professioneel advies! Bestelling en levering heel vlot verlopen!

Goede website en service.

Blanjean

Alles vlot verlopen bij bestelling en levering

Kwaliteit van het product

De volgorde van de te monteren stukken kom niet overeen met de volgorde van het uitpakken .

An

Degelijke uitleg gekregen in de showroom. Mooie sauna!

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Vriendelijk personeel

Geleverde pakken zijn zeer zwaar! Grote panelen zouden beter in 2 stukken geleverd worden, zeker als de sauna op een verdieping moet geinstalleerd worden.
Een aanduiding van de grootste...
Een aanduiding van de grootste afmeting van een paneel bij elk model zou handig zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer een paneel de trap niet op geraakt.

tessa van Rossen

Het is een mooie sauna. Heel eenvoudig in elkaar te zetten! alles paste perfect. we hebben hem al uitgeprobeerd, zelfs onze kinderen zitten er graag in!

Heel makkelijk in elkaar te zetten. Vriendelijke mensen.

Annick

Duidelijke afspraken, mooie promoties, gisteren geleverd en geplaatst. Morgen eerste x gebruiken...

Correct

Lieven Vijverman

IR sauna besteld, alles prima verlopen, goede prijs/kwaliteit v/h product, goede communicatie en duidelijke afspraken !
Professioneel bedrijf, aan te raden aan vrienden en kennissen.

Prijs/kwaliteit zit goed
Super vriendelijke leveringsdienst

Segers David

Goed,vriendelijk verkoper.

Een goede website

Van Leuven Marc

We zijn goed ontvangen in de toonzaal, vriendelijke verkoper. Goede informatie.

Dat alle afspraken goed nageleeft zijn.