9.6/10

pluijmers

In een woord geweldig bedrijf
als klant wordt je zeer hoog gewaardeerd
dit bedrijf is een voorbeeld weet zeer goed met klanten om te gaan perfect

zeer goed advies totaal niet opdringer zeer duidelijk advies nemen de tijd voor je als klant
komen daadwerkelijk na wat zij beloven

geen min punten ik wil alleen maar zeggen ga zo vederwaardering is heel groot

Goeie informatie,goeie afspraken voor levering .

Goede informatie gekregen en duidelijke afspraken

niet opdringerig alles was vrijblijvend

Muriel Van Poelvoorde

Goede uitleg, vriendelijk, snelle service

Duidelijke uitleg

Sander Thonen

Mijn ervaring met Supersauna is TOP! Heb laats een infrarood met sauna besteld. Heb goeden info gekregen onder genot van een kopje koffie.
Vriendelijk personeel die voor jou de tijd nemen om...
Vriendelijk personeel die voor jou de tijd nemen om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Leverring en service.
Vragen beantwoorden.
Gastvrij.

Alles is goed gegaan dus ik heb geen verbetering punten

NIELANDT ANN

Ongelofelijke service! Vriendelijke bediening en Joep vinden we een toffe kerel :)

Geen voorschot betalen, dat vinden we heel knap...het geeft een teken van vertrouwen. We hebben de datum van levering enkele keren moeten uitstellen en dit was nooit een probleem. De dag en het uur... Geen voorschot betalen, dat vinden we heel knap...het geeft een teken van vertrouwen. We hebben de datum van levering enkele keren moeten uitstellen en dit was nooit een probleem. De dag en het uur van levering klopte perfect...echt no stress!

Geen enkel!

M. Venes

Na verschillende sauna zaken bezocht te hebben ook maar eens bij supersauna kijken. Vriendelijk ontvangst door een betrouwbaar kundige medewerker. Alle tijd werd er voor ons genomen en alles wat... Na verschillende sauna zaken bezocht te hebben ook maar eens bij supersauna kijken. Vriendelijk ontvangst door een betrouwbaar kundige medewerker. Alle tijd werd er voor ons genomen en alles wat duidelijk uit gelegd. Medewerker dacht met ons mee en luisterde naar onze wensen. De sauna werd keurig geleverd en geïnstalleerd door weer een erg vriendelijke medewerker. Inmiddels de sauna een week in huis en er iedere dag gebruik van gemaakt. Wij zijn tevreden klanten.

Website is standaard, het zou wat moderne kunnen.

Zie hierboven

Hendriks

Goede uitleg. antwoorden op onze vragen werden duidelijk gegeven. Mogelijkheid tot uitproberen. Volop keuzemogelijkheid.

Pierre Fivet

Vriendelijke ontvangst in de showroom van Roeselare.
levering prima, zelfs vroeger dan gepland.
alles verliep zeer vlot

prima service, alles gaat vlot en werkt perfect

de handleiding was enkel engelstalig en de foto's zwart/wit, niet duidelijk,
wij hebben een Milano 125 aangekocht
we moesten bellen voor installatie glazen deur want dit was zeer...
de handleiding was enkel engelstalig en de foto's zwart/wit, niet duidelijk,
wij hebben een Milano 125 aangekocht
we moesten bellen voor installatie glazen deur want dit was zeer onduidelijk.
perfecte service via de telefoon gekregen

L Smolders

Prima!

Goede uitleg, geen opdringerige verkopers, heel vrijblijvend. Snelle afhandeling van vragen per mail. Vriendelijke chauffeur.