9.6/10

Seys jacky

Veel vragen gesteld en overal een duidelijk antwoord op gekregen! De verkoper liet ons eerst rondkijken en wij hebben dan uitleg gevraagd! Zeker niet opdringerig! We hebben onmiddellijk 1besteld en... Veel vragen gesteld en overal een duidelijk antwoord op gekregen! De verkoper liet ons eerst rondkijken en wij hebben dan uitleg gevraagd! Zeker niet opdringerig! We hebben onmiddellijk 1besteld en levering normaal na8 weken en na 4 weken hadden we hem al in huis! Nu heerlijk genieten!

Veel uitleg over alle soorten cabines

Er kan niets verbeterd worden! Heel goede ervaring!

Luc Grillet

Informatie door de verkoper was vrij volledig en duidelijk.
De levertermijn duurde wel wat langer dan beloofd.
De installatie van de cabine moet wel door iemand gebeuren met wat...
Informatie door de verkoper was vrij volledig en duidelijk.
De levertermijn duurde wel wat langer dan beloofd.
De installatie van de cabine moet wel door iemand gebeuren met wat doe-het-zelf ervaring.

De communicatie bij de levering.

De installatiehandleiding van de meegeleverde Full Spectrum liet veel te wensen over. Ook de verschillende taalfouten geven een slechte indruk. Na mijn contact met de klantendienst werd me vrijwel... De installatiehandleiding van de meegeleverde Full Spectrum liet veel te wensen over. Ook de verschillende taalfouten geven een slechte indruk. Na mijn contact met de klantendienst werd me vrijwel ogenblikkelijk een betere installatiehandleiding via e-mail bezorgd.

Goede voorlichting gehad. Veel verschillende sauna's gezien. Hele aardige verkoper.

Goede voorlichting over de werking van de sauna.

We hadden nog wel meer voorlichting willen hebben over de grootte van de verschillende panelen. Dat is belangrijk als je naar een andere verdieping moet dan de begane grond. Hebben het (ook zelf)... We hadden nog wel meer voorlichting willen hebben over de grootte van de verschillende panelen. Dat is belangrijk als je naar een andere verdieping moet dan de begane grond. Hebben het (ook zelf) zwaar onderschat wat tot de nodige problemen heeft geleid. Gelukkig alles is opgelost.

Tifra

Ruim voldoende uitleg over de verschillende cabines!

De aanwezige in de toonzaal liet ons eerst op het gemak rondkijken vooraleer hij zich kwam mengen in onze inzichten. Heel belangrijk!

nee

Rochus Albert

Mooie showroom , zeer vriendelijke verkopers.

Werden op al onze vragen in verstaanbare taal uitgelegd hoe de infrarood sauna's werkten, welke soorten stralers en waarvoor ze dienden.
Waren dus snel overtuigd dat we hier onze infrarood...
Waren dus snel overtuigd dat we hier onze infrarood sauna zouden aanschaffen.

Een beschrijving in het Nederlands om sauna in elkaar te zetten, al wijst het zichzelf wel uit .
Indien infrarood sauna met glaswand genomen wordt, staat hier helemaal geen uitleg over hoe die te monteren dus hier ben je wel een tijd bezig om te ontcijferen hoe je dat best doet.

Grenier raoul

Hebben geen enkele negatieve opmerking over het bedrijf

Willem Fievez

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Professionele adviezen. Levering zoals afgesproken.

Professioneel geadviseerd. Duidelijke informatie.Komen afspraken na.
Geven 10 jaar garantie op de stralers.

Manual zou in het Nederlands kunnen worden uitgevoerd.
De bevestiging van de scharnieren was wat onduidelijk aan welke kant ze zouden moeten komen (Roma 125)

cannoot albert

Goed contact in de winkel te roeselare
moesten 3 a 5 wachten voor levering ,maar op net drie weken reeds geleverd
chauffeur gebeld tegen uur hij er zou zijn samen gelost en betaling...
Goed contact in de winkel te roeselare
moesten 3 a 5 wachten voor levering ,maar op net drie weken reeds geleverd
chauffeur gebeld tegen uur hij er zou zijn samen gelost en betaling afgewikkeld
alles goed en vriendelijk afgelopen
de dag erop stond de sauna samen en op zijn plaats ongeveer 1 uur werk en natuurlijk
uitgetest en alles werk zoals het moest dus geen problemen
bedankt voor de goede en snelle servies

geen opdringende verkoper in de winkel

en goede servies en vriendelijk want de dag van vandaag is dit soms ver te zoeken

Pierre Van Sand

Bij het eerste contact in verkooppunt Roeselare was het duidelijk, "hier koop ik mijn warmtecabine".

Zeer professionele uitleg, niet opdringerig, dwingend.
Correcte levering, volledig volgens de afspraken.
Levering sneller dan voorzien was voor mij zeer positief.

De gevraagde bijhorigheden zoals dieptestraling en led lamp mochten voor-gemonteerd zijn alhoewel het geen probleem
was dit zelf te monteren.

Bartholomeus Gerda

Zeer vriendelijke verkoper die zich niet opdrong.
Ruime overzichtelijke toonzaal.

Vriendelijkheid van verkoper, vriendelijke en behulpzame man die kwam leveren.
Duidelijke website.
Prijs kwaliteit.

Montagehandleiding mocht iets duidelijker zijn.
Voor vervangen van lamp beter werken met inplugsysteem.