9.6/10

Paul.

Zeer fijn geholpen in de winkel in Veenendaal. Vlotte en keurige levering.
Goede handleiding, makkelijk in elkaar te zetten.
Heerlijke infrarood sauna!
Hopen nog lang te kunnen...
Zeer fijn geholpen in de winkel in Veenendaal. Vlotte en keurige levering.
Goede handleiding, makkelijk in elkaar te zetten.
Heerlijke infrarood sauna!
Hopen nog lang te kunnen genieten, bedankt.

Goede voorlichting!

M.A. Sarink

In de winkel in veenendaal heel duidelijke uitleg en demo gehad, vriendelijk en correct.
verder goede prijs/kwaliteit verhouding, zeker met de verlengde garantie

Voorlichting in winkel
prijs/kwaliteit verhouding

niet

Kitty Montanari

Vandaag onze infrarood sauna bezorgd en geïnstalleerd. Ziet er fantastisch uit. Zeer vriendelijke en vakkundige bezorger/monteur. Heel erg tevreden en een aanrader als je een sauna wil aanschaffen.... Vandaag onze infrarood sauna bezorgd en geïnstalleerd. Ziet er fantastisch uit. Zeer vriendelijke en vakkundige bezorger/monteur. Heel erg tevreden en een aanrader als je een sauna wil aanschaffen. Wij hebben hem direct uitgeprobeerd tot volle tevredenheid.

Vakkundige uitleg bij zowel aankoop als levering. Geweldig

Marian de Lugt

Heel fijn geholpen door Erik. Goede uitleg over alle verschillen in de sauna's gehad.

De sauna kon op afroep worden bezorgt en omdat wij nog niet exact wisten wanneer hij geplaatst kon worden. Toen wij belden voor de bezorging, kon dat al een dag later. Wat een service, top.

Siska van Dijk

De nieuwe locatie Balkbrug bezocht in het openingsweekend. Erg aardige mensen met een zachte g in Overijssel. (LOL) Sauna is afgeleverd conform de afgesproken levertijd. Keurig op tijd dus. De... De nieuwe locatie Balkbrug bezocht in het openingsweekend. Erg aardige mensen met een zachte g in Overijssel. (LOL) Sauna is afgeleverd conform de afgesproken levertijd. Keurig op tijd dus. De supersauna staat nu in onze kelder. We zijn er superblij mee.

Gezellig gesprek in Balkbrug. Prima informatie.
Gezellig gesprek in Balkbrug. Prima informatie.
Het was nog even spannend of de sauna de trap af kon naar onze kelder. Maar met voorinformatie van de verkoopster en de 2 jongens die kwamen installeren is het prima geregeld.

Wellicht nog info om het raam schoon te maken voordat het bankje erin gaat. Dat is lastig als hij eenmaal geïnstalleerd is.

E. V.Grinsven

Vriendelijk personeel, goede uitleg gehad

Alle tijd en vriendelijk personeel

Sinnaeve Christiaan

Via de mutualiteit De Voorzorg Antwerpen besteld en al na één week levering = supersnel dus ! Vriendelijke leveranciers.
Zelf opgebouwd met mijn zoon: gemakkelijk stappenplan en inderdaad na...
Zelf opgebouwd met mijn zoon: gemakkelijk stappenplan en inderdaad na een uurtje volledig klaar. Elke handige Harry kan dit. Zelfde dag de 2-persoons Infra Rood sauna met 7 lampen nog gebruikt. Veel te lang gewacht om er één aan te kopen = super gevoel met de speciale IR lampen, het eucaliptisch geurpotje en de kleurentherapie. Bedankt SuperSauna !!

Snelle levering. Veilig ingepakt = geen schade ! Duidelijk opbouwsysteem = TOP !

Geen opmerkingen.

Vandaag sauna geplaatst. Ziet er superstrak uit!

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding!

Zou niet weten wat!

Bij het bezoek aan de winkel troffen we een vriendelijke enthousiaste verkoper gewoon goede info

Aflevering van de sauna was goed beschrijving zat alleen op een rare plek nl de bovenkant die je als laatste uitpakt

Goeie service

vriendelijke verkoper - vriendelijke leverancier aan huis