9.6/10

Van Aerschot Bert

Zeer positieve ervaring

Vlotte en duidelijke uitleg. Makkelijk toegankelijk

De radiofrequentie van de cabine is moeilijker te vinden

Petra

Correcte service.

Service, vriendelijkheid, levertijd is correct

Geen, alles was in orde!

Callemeyn Bjarni

Heel professioneel begeleid geweest met zeer snelle service.

Ze komen na wat ze beloven en geen verassingen achterna. Prijs kwaliteit is dit top!

misschien de winkel in de week ook 1 a 2 dagen openen.

Chris Vangheluwe

Leveringstermijn was 6 à 8 weken, na 3 weken al geleverd, correcte service

goede uitleg

Morel

Zeer goede ervaring

Zeer vriendelijke service. Goede uitleg. Levering tip top. Infraroodcabine goede kwaliteit. Blijf zo voort doen en een aanrader voor iedereen.

Iets meer openingsuren in roeselaere

Bert

Prima!

Vriendelijk te woord gestaan. Mooie uitstraling en goede werking van de sauna. Uitstekende service bij vragen.

Volledige tevredenheid.

Sandrine Clément

Vlotte communicatie, duidelijke handleiding, goede kwaliteit, eigentijdse modellen.
TOP!

Duidelijkheid

Gerrits

Uitstekend!

Rustige en duidelijke uitleg, goede service en communicatie rond het leveren. Vriendelijke bejegening, in de showroom en door de bezorger.

Geen verbeterpunten.

Sven Tilkin

Reeds de 2de keer dat we kiezen voor een infraroodsauna van Supersauna. Het eerste model is in onze vorige woning achtergebleven. Ditmaal gekozen voor een inbouwmodel. Installatie verloopt vlot en... Reeds de 2de keer dat we kiezen voor een infraroodsauna van Supersauna. Het eerste model is in onze vorige woning achtergebleven. Ditmaal gekozen voor een inbouwmodel. Installatie verloopt vlot en is goed gedocumenteerd.

De service in de showroom was snel, duidelijk en correct. Ook de levering was supervlot aangezien ons model in voorraad was.

Dank jullie wel.
groeten

Sven

duidelijke en correcte info, snelle service

jullie doen het prima

Adrie

Zaterdag in Veenendaal IR cabine besteld, zou na 3 tot 5 weken geleverd worden, maar omdat er een aflevering in de buurt was, hebben we de cabine na 5 dagen al ontvangen. Prima en degelijk verpakt.... Zaterdag in Veenendaal IR cabine besteld, zou na 3 tot 5 weken geleverd worden, maar omdat er een aflevering in de buurt was, hebben we de cabine na 5 dagen al ontvangen. Prima en degelijk verpakt. Moet de cabine nog plaatsen, maar nu al blij.

Communicatie en mooi product

Kan ik niet bedenken