9.6/10

Vermeer

Prima informatie over levering.
Prima informatie over levering.
Grote/Zware spullen door 1 persoon geleverd, vind ik best heftig. Oké er is een karretje, maar het moet wel vanuit de auto(hoog) naar karretje (laag) gebracht worden. Bijna niet te doen, als je alleen bent. Ik was behulpzaam, maar dat zullen niet alle klanten zijn.
Verder prima geleverd.

Duidelijk omschreven

Extra mannetje bij levering zware/ grote stukken

Inge De Vreese

Positief. Vlot verlopen

vlot bereikbaar en goede telefonische uitleg

Geen idee

bouwmans

Bouwmans

goede service

Marianne Lindeboom

Goede ervaringen, vriendelijk personeel, deskundig en goede kwaliteit!

Product is goed van kwaliteit, bedrijf is goed bereikbaar en personeel is erg vriendelijk.

Zou het niet weten, alles prima.

Valerie Foriers

Prima service, vlotte levering.

Uitleg over voor- en nadelen, installatie enz.

De wachttijd is wat aan de lange kant.

Daniël Monique Creël De Poorter

Super vriendelijk, professionele uitleg, prijs kwaliteit heel goed

prijs

alles is heel goed

Eveline Vermeulen

Eindelijk een bedrijf dat doet wat haar website beloofd!

Na een negatieve ervaring met een zeer gekend bedrijf in gelijkaardige verkoop, was ik mijn vertrouwen wat kwijt. Maar ik wilde mijn droom van een eigen sauna/IR combinatie niet zomaar opbergen.... Na een negatieve ervaring met een zeer gekend bedrijf in gelijkaardige verkoop, was ik mijn vertrouwen wat kwijt. Maar ik wilde mijn droom van een eigen sauna/IR combinatie niet zomaar opbergen. Via Google kwam ik bij jullie terecht. De website alleen al was een openbaring! Duidelijke info, duidelijke prijzen, aantrekkelijke foto's. Doorheen de website vind je als klant snel en gemakkelijk je weg. Heb je toch een vraag? Mail hun klantendienst, ze antwoorden sneller dan de wind. Frauke heeft mij meermaals toe heel snel en efficiënte antwoorden bezorgd op al mijn vragen. Toen ik er eenmaal uit was wat ik wilde bezocht ik de showroom in Roeselare. Eerste indruk was een kleine winkel wat zal deze mij te bieden hebben?
Er waren heel wat modellen te bekijken. De verkoper Peter is subliem! Kent zijn vak, geeft professionele uitleg, klantgericht, vriendelijk en geduldig. Hij verkoopt geen praatjes om je te doen kopen (zoals dat andere bedrijf wel deed), maar hij doet je "goesting" krijgen in hun producten. We beslisten ter plaatse wat we wilden en zonder een voorschot te moeten betalen werd de levertermijn van 6 tot 8 weken afgesproken. In week 7 werden we gebeld met een leverdatum. Ook de levering werd gedaan zonder problemen. Daarna moest het "bouwpakket" (want dat is het echt wel) door mijn man geassembleerd worden. Mét de handleiding in de ene hand, én de telefoon (met Peter aan de lijn) in de andere hand om enkele zaken te verduidelijken die we niet echt op de handleiding vonden, werd het resultaat langzaam maar zeker zichtbaar! OO wat een mooie sauna/IR is dat! Na enkele uren mochten we alles uittesten en zelfs tot de beleving toe, is zoals beloofd werd! Hoe fijn is dat in deze moeilijke tijden? Mijn ervaring is dus meer dan 100% positief! Supersauna, you made our dreams come true!

Jullie zijn een klantgericht bedrijf met eerlijke verkoop, professionele verkopers, hulpvaardig dus doe zo verder! (al is dat uiteraard geen verbeterpunt:-)

Monique Berends

Super mooie sauna en snelle levering

Website is heel duidelijk en bij vragen telefonisch zeer heldere uitleg gekregen.

Ik ben helemaal tevreden

Puystjens

Zeer goed

Goede website mooie winkel en prijs ok

Niets

Enjoy Today : Geert Vermaerke

Geleverd volgens de afspraken en mooi op tijd. Ook korte uitleg gekregen wat in welke doos zat en hoe dit het best te monteren.

De eenvoud van contact, bestellen, de uitleg ter plaatse is allemaal top.

De handeleiding om de sauna te monteren. Deze was heel algemeen en het is niet altijd duidelijk welke vijsjes voor wat te gebruiken alsook dat er 2 kabels over zijn die je blijkbaar niet moet... De handeleiding om de sauna te monteren. Deze was heel algemeen en het is niet altijd duidelijk welke vijsjes voor wat te gebruiken alsook dat er 2 kabels over zijn die je blijkbaar niet moet aansluiten.