9.6/10

Van Koeckhoven Jacqueline (Lynn)

Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet kwam ik terecht in de winkel van SuperSauna in Antwerpen . Hier werd ik snel en zéér vriendelijk ontvangen. Ik kreeg ik een duidelijke uitleg en, ik... Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet kwam ik terecht in de winkel van SuperSauna in Antwerpen . Hier werd ik snel en zéér vriendelijk ontvangen. Ik kreeg ik een duidelijke uitleg en, ik kon er ook direct de warmte ervaring opdoen in een cabine met nadien een glaasje water om terug wat af te koelen. Na de prijs gehoord te hebben en tevens de vele voordelen voor je gezondheid was ik meteen overtuigd en besliste onmiddellijk. Levertijd was 4 weken, dat was minder want na deze korte ervaring wilde ik dit graag snel terug ervaren, maar, . . . ze werd al geleverd binnen de 2 weken ! Joepie ! Ik zou ze wel zélf nog moeten monteren, dat zou niet moeilijk zijn vertelde men mij, en ja hoor moeilijk is het niet en zwaar ook niet, maar voor het front met glaspartij en deur + het dak heb ik als jonge zestiger toch mijn zoon er even bijgehaald. Binnen de 15min. was hij klaar en kon ik gaan genieten van mijn infrarood sauna en dit met een leuk muziekje op de achtergrond en de eucalyptusolie die ik erbij had besteld was het meer dan zalig genieten. Nog uren nadien voelde ik de warmte in mijn botten. Zéker een aanrader voor iedereen jong en oud, want je kunt niet jong genoeg beginnen met de zorgen voor een goede gezondheid. Dank je wel Super sauna team !

Prijs / Kwaliteitsverhouding zit zéér goed voor wat je krijgt en je hebt levenslange garantie op de stralers !

Brochure om het in elkaar te steken zou nog kunnen verbeterd worden voor de minder handige onder ons.

Meerschman

Zeer goed en deskundig advies zeer tevreden met onze aankoop

Zeer profissonele uitleg

Bert Sassen

We zijn vriendelijk en goed geholpen in de winkel te Veenendaal.
Goede onderbouwde technische uitleg van specificaties en (on)mogelijkheden. Informatie realistisch met voor en nadelen.
Het...
We zijn vriendelijk en goed geholpen in de winkel te Veenendaal.
Het blijkt en kwalitatief erg goed product dat werkt volgens de specificaties. De aangegeven maximaal haalbare temperatuur is zoals aangegeven, daarmee is de sauna gerealiseerd zoals gewenst.
Bij onze omstandigheden pastte geen langere levertijd, hierop is creatief en meewerkend geacteerd. Een showroommodel van voorgaand type met zelfde specificaties uit een andere vestiging is aangeboden. Deze is netjes afgeleverd met spontaan wat extra tijd van de chauffeur om de sauna in de basis te plaatsen. Resultaat: Binnen 1 week een werkende sauna naar tevredenheid.
Pet af voor de service, communicatie en het nakomen van alle afspraken! , dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig...

Goede technische uitleg, flexibiliteit, open communicatie.

Geen verbeterpunten!

Daan

Uitstekend

Heel duidelijke uitleg over de verschillende stealers. Ook erg behulpzaam om na bestelling details door te sturen ter voorbereiding van de plaatsing
Heel vriendelijke installateur

Geen directe verbeterpunten

Aerts Eric

Super vriendelijke ontvangst . Zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding . Zeker aan te raden . Levering zoals afgesproken en vriendelijke transporteur

Alle info is er te vinden

Doe zo verder Je bent al TOP

misplon Leen

Op een zonnige dag in augustus, zijn we een sauna gaan kopen in Roeselare, de Nederlandse verkoper deed dit heel goed, de nodige uitleg en het kopje thee. De levering was zoals afgesproken, we... Op een zonnige dag in augustus, zijn we een sauna gaan kopen in Roeselare, de Nederlandse verkoper deed dit heel goed, de nodige uitleg en het kopje thee. De levering was zoals afgesproken, we hadden beslist om de sauna zelf op te bouwen. via YouTube is ons dat gelukt, toen we op het laatste, bij opendoen van de doos waar het dak in zat, de handleiding ontdekten.. Echter de bijgeleverde mat is de verkeerde afmeting maar heb er vertrouwen in dat dit snel goedkomt.

correct

de handleiding minder goed wegstoppen.

Coles

We kochten eind vorig jaar een IR Sauna bij Super Sauna, en waren super tevreden met alles. Dus, op ons aanraden kochten mijn ouders er ook 1. Dit was helaas een Super teleurstelling en de klanten... We kochten eind vorig jaar een IR Sauna bij Super Sauna, en waren super tevreden met alles. Dus, op ons aanraden kochten mijn ouders er ook 1. Dit was helaas een Super teleurstelling en de klanten service was ondermaats! We hebben ongeveer 10 weken gewacht op levering. Op de dag van de levering, kwam de chauffeur niet opdagen. We zijn ook niet gebeld. Ook al beweren ze bij Super Sauna van wel! (Dus, eigenlijk kwam het erop neer dat ze hun cliënt niet geloven).Bij 2de levering, mistte er 1 doos! Alweer slechte opvolging, en 4 dagen later werd die dan geleverd. We zouden nog kussen krijgen, maar die zaten er ook niet bij.
De communicatie verloop erg on-professioneel, vooral per e-mail. werd totaal niet opgevolgd. Toen ik de man zelf belde, omdat ik merkte dat nog steeds het foute adres in mijn bestand stond, heeft hij niet eens zijn excuses aangeboden. Een grote teleurstelling. Gelukkig is het product wél goed.

Goede kwaliteit Sauna

Klanten service, communicatie en leveringen

luc geldof

Zeer vriendelijk , correct wel lange levertijden

vriendelijkheid en correctheid

lange levertijden

A.van Herk

Zeer goed geholpen in de winkel door een deskundige verkoper en alles netjes bezorgd volgens afspraken .

Vooral de deskundigheid van de verkoper ivm de vragen die we hadden en veel keuze om te vergelijken

Nee alles is goed verlopen zoals was afgesproken

Mevr Gysemans

GEEN ENKELE FEEDBACK na 2 mails...

Negeren van een mail

bereikbaar zijn en correcte reactie op mail geven!