9.6/10

Irene Pronk

De aangekochte Combi Sauna is zeer mooi om te zien. Is ook degelijk gebouwd en het geheel maakt de thuis ervaring zeer fijn!

Mooi design
Degelijk product

- lange levertijd >12 wkn
- lastig en zwaar bouwpakket. Met name het grote raampaneel was lastig in elkaar te zetten.

Pieter C

Pieter C.

goede communicatie

Levering kon sneller: 9 weken is lang, al was dit van op voorhand wel zo afgesproken. Geen kritiek dus op Supersauna indien dit niet anders kan.

Annick Knaepen

Alles prima verlopen en zelfs 4 weken vroeger geleverd!
Helemaal tevreden en ik maak alvast reklame van de infraroodcabine. Ook het monteren verliep vlotjes.

Goede communicatie

Broeckx

Geweldig, levering top en zelfmontage ook

Goeie handleiding en op voorhand telefoontje rond hoe iaat ze kwamen leveren

Simon Van oort

Keurig afgeleverde sauna

Mooi product!

Levertijd was best lang

Ronald

Prima bedrijf

Keurige levering

Hans Kleijnendorst

Alle onderstaande reacties kan ik alleen maar onderschrijven. Keurig op tijd, vriendelijke reacties op vragen aan het bedrijf. super nette bezorger. Kortom erg tevreden over de Supersauna!
Tijd...
Tijd om te gaan genieten in onze S-Line Veda

zeer snelle en duidelijke reactie op vragen

geen op of aanmerkingen

Ann Marie Lauwaert

Even moeten navragen waar bestelling bleef (begrijpelijk door Corona), maar daarna ging alles super vlot en vriendelijk. Correcte naleving, topservice en top product!

Supergoed product, heel handig in elkaar te zetten, voor iedereen toegankelijk. Ook goed voorbereid op mogelijkheid van betalen en waar op te letten. Heel vriendelijke chauffeur.

communicatie over levertermijn bleef bij mij uit, maar na 1 telefoontje van mijn kant was dit wel ok.

Karin mutsaerts

Vlotte bestelling en levering

Verkoper nam de tijd om het product uit te leggen en te laten testen. Sauna werd 4 weken vroeger geleverd dan voorzien, wat heel leuk was.Het in elkaar zetten ging vlot en was duidelijk omschreven... Verkoper nam de tijd om het product uit te leggen en te laten testen. Sauna werd 4 weken vroeger geleverd dan voorzien, wat heel leuk was.Het in elkaar zetten ging vlot en was duidelijk omschreven in de handleiding. Kon dus snel getest worden. De sauna warmt erg snel op en het geluid uit de boxen klinkt echt wel goed. Zalig genieten nu en de spieren en gewrichten goed laten ontspannen.

Het bijgeleverde ruggensteuntje zit niet zo comfortabel en is hard om tegen te zitten.Misschien dat platte latjes beter zouden zijn. Doordat het een los stuk is,is het wat zoeken en verzetten om het... Het bijgeleverde ruggensteuntje zit niet zo comfortabel en is hard om tegen te zitten.Misschien dat platte latjes beter zouden zijn. Doordat het een los stuk is,is het wat zoeken en verzetten om het goed te zetten.

De Vlieger

Een aanrader

Alles staat duidelijk uitgelegd!webshop wijst zichzelf uit!

Cash niet als mogelijkheid erbij zetten als jullie dit dan toch achteraf afraden