9.6/10

Mets Georgina

Zeer correcte service, zowel bij het bestellen, als de opvolging als de levering.
Ik heb de cabine nu een maand en ik ben er heel tevreden mee.
Eenvoudige bediening, snelle verbinding met...
Ik heb de cabine nu een maand en ik ben er heel tevreden mee.
Eenvoudige bediening, snelle verbinding met gsm voor muziek, zalige werking van de cabine. Zou hem niet meer kunnen missen!

Zeer uitgebreid zodat je alle cabines goed kan vergelijken!
= duidelijk, overzichtelijk
zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke website

misschien om 2 cabines naast elkaar te kunnen vergelijken op dezelfde pagina?

Floris

Prachtige combisauna

Duidelijke specificaties

Meer duidelijkheid over levertijd op website

Super Sauna ( Carelife B V )

Eric heeft ons perfect telefonisch behandeld en duidelijk geweest

Overzichtelijke en nette prijzen

Niet altijd telefonisch te bereiken , en info overlevering , maar ivm Corona enige begrip wel gehad voor late levering ( Supersauna geen schuld aan )

Abe Hartman / Linda van Ooijen

Klantvriendelijke ontvangst en goede uitleg/advies in Vlierden. Zeer klantvriendelijke en behulpzame bezorgers en mini barrelsauna met infrarood en traditionele kachel voldoet zeer goed aan de... Klantvriendelijke ontvangst en goede uitleg/advies in Vlierden. Zeer klantvriendelijke en behulpzame bezorgers en mini barrelsauna met infrarood en traditionele kachel voldoet zeer goed aan de verwachtingen!

Kwaliteit en ruime keuze zeker voor medische toepassing, advies/uitleg en klantvriendelijkheid in het hele proces van keuze t/m levering.

Handleiding infraroodset (tips voor op maat inbouwen in mini-barrel)

Joke Goossens

Wij hebben een infraroodcabine besteld. Heel vlotte service!

Vlotte levering en goeie communicatie

Meer gedetailleerde handleiding per type

Pascal Verplancke

Vlotte service gemakkelijke montage

Vlotte levering

Betere handleiding

Beurms Kristof

S uper gemotiveerde klantendienst
U p to date info naar levering
P erfecte info tegenover concurrentie.
E rkende technische ondersteuning
R eactie van ons uit: doe zo verder....
S uper gemotiveerde klantendienst
U p to date info naar levering
P erfecte info tegenover concurrentie.
E rkende technische ondersteuning
R eactie van ons uit: doe zo verder.

S nelle kant en klare instructies
A lles verliep zoals beloofd
U w chauffeur was zeer correct en behulpzaam bij de levering
N a 1 uurtje was de volledige cabine instapklaar.
A anrader voor ieder geïnteresseerde koper

Zeer overzichtelijke site en correcte opvolging met mailverkeer

Aanpassen telefoonnr voor Belgische klanten

RIK DESMET

Uitstekend

Uitleg over de volledige sauna met testmogelijkheid

Actiepakket meeleveren

LAJOIE Philip

Zeer tevreden, levering binnen de afgesproken termijn, vriendelijke chauffeur. In elkaar zetten is gemakkelijk.

Viendelijk
Klantenservice dik in orde

Beloofde aroma IR zat niet bij de levering

B&B en Wellness De Waalhoeve

We zijn in twee vestigingen wezen kijken en informeren voordat we aankochten. Beide zaken (Veenendaal en Balkbrug) waren erg vriendelijk, informatief en nemen de tijd voor je. De derde keer hebben... We zijn in twee vestigingen wezen kijken en informeren voordat we aankochten. Beide zaken (Veenendaal en Balkbrug) waren erg vriendelijk, informatief en nemen de tijd voor je. De derde keer hebben we de order in Veenendaal laten uitschrijven. Ook de levering netjes in overleg, geen gezeur met aanbetaling en netjes pinnen bij afleveren. Conclusie: van begin tot eind SUPER begeleid en afgeleverd. Zeker aan te raden!

Informatief, kwaliteit, je bent echt een klant. Prima geregeld van begin aankoop tot afleveren.

Jullie zijn zo’n mooi bedrijf en hebben het Super voor elkaar. Als we iets moeten bedenken dan wellicht iets meer beleving op de begane grond. Nu kom je binnen bij de bedden, staat er 1 sauna en de... Jullie zijn zo’n mooi bedrijf en hebben het Super voor elkaar. Als we iets moeten bedenken dan wellicht iets meer beleving op de begane grond. Nu kom je binnen bij de bedden, staat er 1 sauna en de rest staat boven.