9.6/10

B&B en Wellness De Waalhoeve

We zijn in twee vestigingen wezen kijken en informeren voordat we aankochten. Beide zaken (Veenendaal en Balkbrug) waren erg vriendelijk, informatief en nemen de tijd voor je. De derde keer hebben... We zijn in twee vestigingen wezen kijken en informeren voordat we aankochten. Beide zaken (Veenendaal en Balkbrug) waren erg vriendelijk, informatief en nemen de tijd voor je. De derde keer hebben we de order in Veenendaal laten uitschrijven. Ook de levering netjes in overleg, geen gezeur met aanbetaling en netjes pinnen bij afleveren. Conclusie: van begin tot eind SUPER begeleid en afgeleverd. Zeker aan te raden!

Informatief, kwaliteit, je bent echt een klant. Prima geregeld van begin aankoop tot afleveren.

Jullie zijn zo’n mooi bedrijf en hebben het Super voor elkaar. Als we iets moeten bedenken dan wellicht iets meer beleving op de begane grond. Nu kom je binnen bij de bedden, staat er 1 sauna en de... Jullie zijn zo’n mooi bedrijf en hebben het Super voor elkaar. Als we iets moeten bedenken dan wellicht iets meer beleving op de begane grond. Nu kom je binnen bij de bedden, staat er 1 sauna en de rest staat boven.

Anja Baas

Heel blij met mijn infrarood cabine, netjes geleverd en vragen werden telefonisch snel behandeld.

Filmpjes geven veel duidelijkheid.

Nog geen gevonden.

Zus

Goede ervaring.

Duidelijke uitleg over de verschillende sauna's in de winkel. Er was een IF sauna die aan stond om te ervaren hoe dat was. Bestellen in de winkel van Veenendaal ging prima.
We werden op de...
We werden op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd. Uitleg over het in elkaar zetten bij levering. Het hele bouwpakket is uitermate goed beschermd en bestond bij ons uit 3 dozen.

Moet het naar een verdieping, dan is het wel even sjouwen, want het weegt aardig wat (in ons geval o.a. het glas aan de voorkant).

wouter

Zeer matige ervaring.
1. Beoordeling bestelling:
Sauna via internet besteld op 01/12/2020. Wegens lockdown was afspraak in de winkel niet mogelijk.
Enkel antwoord ontvangen dat de...
Zeer matige ervaring.
1. Beoordeling bestelling:
Enkel antwoord ontvangen dat de bestelling bij het bedrijf was toegekomen + ook vermelding wat ik had besteld maar geen enkel woord over leveringstermijn.
Pas begin januari 2021 bericht ontvangen dat er zal geleverd worden in tweede week februari. In de derde week werd ik telefonisch gecontacteerd voor levering.
2. levering
Alles zou op vrijdag NA de middag worden geleverd en ik zou minstens een half uur op voorhand telefonisch gecontacteerd worden. Echter reeds om 11.10 uur gecontacteerd dat er binnen 10 minuten wordt geleverd. Nog een geluk dat thuiswerk toen verplicht was want anders was het onmogelijk om tijdig van het werk thuis te geraken.
3. Installatie/handleiding sauna
De handleiding bevat niet veel meer dan volgende instructies: plaats vloerpaneel, plaats achterzijde, monteer zijkanten en voorzijde en plaats het dak erop maar dan in een volzin geschreven.
Heel wat stukken zijn echter niet op (de juiste) maat gemaakt. Gelukkig waren we met twee handige personen zodat we zelf nog heel wat verbeterwerken hebben moeten aanbrengen om de sauna te monteren. Daarnaast hebben we ook stukken van de sauna moeten demonteren om uiteindelijk de zitbank in de sauna te krijgen. Enige duidelijke handleiding ontbrak echter.
Maar het ergste was dat er zelf elektrische kabels zonder de nodige veiligheden achter een metalen plaat waren weggestop wat wegens gebrek aan enige handleiding kon leiden tot elektrocutie.
Daarnaast ook verschillende zakjes met vijzen en schroeven meegeleverd maar ook hier weer hetzelfde: Wegens gebrek aan handleiding heb je er het raden naar waar je wat moet gebruiken.
Zo waren bijvoorbeeld de bouten van de deurklink te lang zodat ik die zelf nog met een slijpschijf heb moeten inkorten.
Al bij al een schandalige manier om zo'n handleiding te durven opstellen (of moet ik hier spreken van gebrek aan handleiding)
4. Product zelf
Na alle problemen vooral bij de plaatsing ben ik tevreden van het product zelf. Het doet wat het moet doen maar dat is wel het minste wat je mag verwachten van een, toch relatief duur, toestel.

geen noemenswaardige sterke punten

zie hierboven

Christina van de Paverd

We zijn eerst bij de winkel in Veenendaal langsgeweest. Een fijne en informatieve rondleiding gehad en we hebben veel infraroodsauna's uitgeprobeerd en goede uitleg erbij gekregen.
De keuze...
De keuze viel op een 3 persoons infra roodsauna.
De sauna werd gisteren afgeleverd door een vrolijke bezorger die goede uitleg gaf hoe we de sauna in elkaar moest zetten. En na 3 a 4 uurtjes....was de sauna al in elkaar gezet en konden we er al in, heerlijk! Wij zijn er blij mee!

Goede uitleg, veel info over de verschillende sauna's. Ik heb reuma en kreeg veel tips hierover hoe de infra roodsauna mij zou helpen.
Ook kregen we netjes een mail en telefoontje wanneer de...
Ook kregen we netjes een mail en telefoontje wanneer de sauna geleverd zou worden. Door corona moesten we wat wat geduld hebben ( wat we begrijpen) maar we werden goed op de hoogte gehouden over de levering.

Alles is ons prima bevallen

Leijenhorst

We kregen een goede uitleg en de sauna wordt op afgesproken tijd geleverd
We kregen een goede uitleg en de sauna wordt op afgesproken tijd geleverd
De chauffeur was goed op tijd en heeft duidelijk uitleg gegeven waarmee we moesten beginnen en welke we eerst moeten uitpakken ik heb de sauna samen met mijn man in elkaar gezet
Als je een drukke dag hebt gehad en moe bent is een bezoek aan de sauna een geweldige.ervaring.
Na de sauna ben je weer helemaal nieuw
Wij zijn super blij en maken nu dagelijks gebruik van de infrarood sauna
Nogmaals een geweldige sauna.
Dit hadden we 10 jaar eerder moeten hebben.

Vriendelijke en behulpzaam

Geen aanmerking

Dinneweth Filip

Bedrogen aan de vlotte levering ver voor de beloofde datum
makkelijk om samen te steken alles wijst zichzelf zelfs voor een onhandige harry een makkie
zeker en vast aan te raden kwaliteit...
Bedrogen aan de vlotte levering ver voor de beloofde datum
zeker en vast aan te raden kwaliteit en prijs zijn super echt waar een topper

kwaliteit en prijs
gemakkelijke plaatsing
mooi en zeer goeie werking

ik kan niks vinden die beter kan worden

Koen De Fyn

Vlotte service bij verkoop en ook bij levering

sterke individualisering van het product mogelijk

frontpaneel moeilijk aan te brengen

Christophe Nijs

Topsauna! Zeer mooi design! Heel erg content van...

Gemakkelijke montage.

Niets op aan te merken.