9.6/10

Evy Aelbrecht

Goede prijs, goede service! Enkele kleine verbeterpunten.

- De sauna werd uiteindelijk (er waren problemen met de levering van het hout) vlugger geleverd dan verwacht.

- Vriendelijke bezorger die correct mee hielp om de dozen binnen te...

- Vriendelijke bezorger die correct mee hielp om de dozen binnen te zetten.

- Een zeer gemakkelijk systeem om de sauna in elkaar te steken. Ik kreeg op mijn eentje alle onderdelen gemakkelijk naar de eerste verdieping (buiten de voorkant, met de glazen deur, want daar wou ik geen enkel risico met lopen). En buiten de voorkant was het eigenlijk allemaal gemakkelijk op mijn eentje op te bouwen.

- De sauna had nog een verbetering: geen minder mooie scharnieren meer aan de voorkant, maar een inschuifsysteem.

- Mijn vraag na verkoop werd ook snel beantwoord.

- Misschien hebben we er over heen gekeken, maar we vonden nergens een uitleg terug over het bedieningspaneel (wat uiteindelijk zichzelf wel vrij snel uitwijst) van de audio-module. Dit kunnen... - Misschien hebben we er over heen gekeken, maar we vonden nergens een uitleg terug over het bedieningspaneel (wat uiteindelijk zichzelf wel vrij snel uitwijst) van de audio-module. Dit kunnen jullie er misschien in de toekomst bij leveren? Wij kregen het alvast snel via e-mail. Dus dit 'probleem' was bijna onmiddellijk verholpen.

- De leverproblemen van het hout waren nog niet op uw website vermeld toen wij onze aankoop deden. Het had dus wel even vriendelijk geweest om ons, al was het maar via e-mail, hierover op de hoogte te brengen. Dat was het enige echte minpunt, dat wij zijn moeten komen horen waar onze aankoop bleef. Misschien iets over het hoofd gezien? Even een domper op onze vreugde. Maar snel vergeten na onze eerste sauna-beurt in eigen huis.

Maerschalck

Kwaliteit

nihil

Geiregat

Super

Klantvriendelijkheid, informatie bij verkoop en levering.

Levertijd

Birgit Verstraete

Snelle levering, goede communicatie en prijs kwaliteit is top!

goede communicatie, goed prijs

niets

Michiel De Rubbel

Vlotte levering, vriendelijke chauffeur. Barrelsauna met gemak op 4u in elkaar gestoken. Genoten van het watertje trouwens! Duidelijke handleiding.

zeer snelle en correcte informatie van de klantendienst.

geen opmerkingen

Kristof kenis

Perfect in orde super simpel zelf in elkaar te zetten
Zeker een aanrader werkt perfect prima levering

Eerlijk prijs kwaliteit

Priscilla

Per ongeluk was een verkeerde maat sauna geleverd, deze werd zonder problemen omgeruild. We hebben hier wel een tijdje op moeten wachten maar zijn nu zo ontzettend blij dat we kunnen genieten in... Per ongeluk was een verkeerde maat sauna geleverd, deze werd zonder problemen omgeruild. We hebben hier wel een tijdje op moeten wachten maar zijn nu zo ontzettend blij dat we kunnen genieten in onze geweldige sauna! De bezorgers waren beide keren zo ontzettend vriendelijk en gaven om het wachten goed te maken nog een extra potje met geurtje voor in de sauna!

Gemakkelijk te monteren. Erg precieze afmetingen. Oogt zeer luxe. Vriendelijke bezorgers. Heerlijke sauna ervaring!

Soms tijdens de lockdown telefonisch wat lastig te bereiken, we werden niet heel actief geïnformeerd over de status van de omruiling

De Cock René

Super tevreden. Heel vriendelijk in de winkel. Goeie uitleg zonder aandringen. Kwaliteit ziet er goed uit en gemakkelijk te monteren. Persoon die belde om datum aftespreken ook vriendelijk (levering... Super tevreden. Heel vriendelijk in de winkel. Goeie uitleg zonder aandringen. Kwaliteit ziet er goed uit en gemakkelijk te monteren. Persoon die belde om datum aftespreken ook vriendelijk (levering veel vroeger dan verwacht. Bedankt). Correct geleverd van een spontane chauffeur. Alles was goed ingepakt tegen schade .TOP

Vriendelijkheid

Veerle De Decker

Zeer tevreden, levering binnen de afgesproken termijn. Duidelijke richtlijnen voor installatie, vriendelijke bediening en onmiddellijk reactie bij vragen.

Goede organisatie en richtlijnen. Zeer degelijk materiaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bij de installatie van de deur ontbraken wat richtlijnen. We hebben hen gecontacteerd en ze hadden direct een oplossing. Ze gingen dit ook opnemen in de handleiding. Uit de snelle reactie konden we... Bij de installatie van de deur ontbraken wat richtlijnen. We hebben hen gecontacteerd en ze hadden direct een oplossing. Ze gingen dit ook opnemen in de handleiding. Uit de snelle reactie konden we opmaken dat er nog wel mensen waren met dit probleem. Hadden ze misschien toch al eerder in de handleiding kunnen opnemen ;-)

Depetersbourg Driesen

Vlotte en vriendelijke levering aan huis
Plaatsing correct uitgevoerd

Vriendelijkheid en correctheid