9.6/10

P. Schimmel

Alles naar tevredenheid verlopen zelfs tot aan de deur was de chauffeur zeer vriendelijk en gedreven.

duidelijke uitleg oplossing gericht ondanks deze rare corona tijd.

nvt

Lievens

Super, heel gemakkelijk in omgang, alles naar wens van de klant

duidelijke uitleg

meer foto's indien variant van een type

De Rudder Nele

Top! Ik zou er meteen weer eentje bestellen...

* Telefonische uitleg: heel duidelijk en vriendelijk!
* Makkelijk te plaatsen
* Vlot geleverd en vriendelijke leverancier

* Telefonisch niet altijd bereikbaar.

Marina Kox

Interactieve samenwerking

+ van sauna:
1. Kwalitatieve afwerking van houte onderdelen
2. Instructieboekje met duidelijke tekeningen
3. Alle onderdelen passen in mekaar
4. Leuke spelletje voor de hele...
+ van sauna:
1. Kwalitatieve afwerking van houte onderdelen
2. Instructieboekje met duidelijke tekeningen
3. Alle onderdelen passen in mekaar
4. Leuke spelletje voor de hele gezin om lego-sauna samenzeten
5. Mooie ergonomische dessin
6. Sauna als gezonde plaats voor de hele gezin en vrienden
7. SAUNAsamenzeting IS GELUKT!

+ van communicatie:
1. Zelfs in moeilijke Coronatijd, we waren voldoende telefonisch ondersteund
2. Beleefde leveranciers

We hebben niet alle onderdelen direct gehad.

Guido Haentjens / Bikefun holidays

Infraplus 6 Fysio gekocht bij SuperSauna voor prijs/kwaliteit. Verkopers waren heel vriendelijk en goede uitleg.

Levering zou 6 à 9 weken zijn en op 3,5 weken geleverd. Ook het systeem van montage is top. Op 1,5 uur was sauna klaar!! Ik lees bij sommigen dat het moeilijk was om Full spectrum lamp te plaatsen,... Levering zou 6 à 9 weken zijn en op 3,5 weken geleverd. Ook het systeem van montage is top. Op 1,5 uur was sauna klaar!! Ik lees bij sommigen dat het moeilijk was om Full spectrum lamp te plaatsen, maar bij ons lukte dat heel goed.

Graag iets sneller antwoord op mail a.u.b. Maar ja, je kan bellen ook natuurlijk.

Joost van Berkel

Doen wat ze beloven

Mooie vormgeving en prima service

legbank plaatsen kan alleen als de zijplaten nog niet gefixeerd zijn in 1 persoonsversie

Filip en Els

Zeer goede service. Uitgebreide, eerlijke uitleg door verkoper Erik. Alles ging heel vlot, bestelling, levering exact binnen het aantal weken dat meegegeven was, goede opvolging en super... Zeer goede service. Uitgebreide, eerlijke uitleg door verkoper Erik. Alles ging heel vlot, bestelling, levering exact binnen het aantal weken dat meegegeven was, goede opvolging en super sympathieke man die alles kwam leveren.

Uitgebreide uitleg + kunnen uitproberen tijdens de demodag.

Beschrijving voor het plaatsen van de glazen deur in de handleiding zou iets meer in detail mogen. Ontbreekt waarschijnlijk omdat dit bij de meeste andere modellen niet van toepassing is.

Harno van Delft

Makkelijk online besteld.

Prijs kwaliteit verhouding

Telefonische bereikbaarheid verbeteren.

Adkojak

Informatie ter plaatse goed. Veel variatie en kennelijk zeer geliefd ondanks levertijd

Info over verschillende sauna’s en showroom overzichtelijk

Telefonische bereikbaarheid

Chris Kemper

Met recht een super sauna! Zeer goede timmermans werk geleverd, mooi afgewerkt en een zeer goed service!!

Service en vakmansschap

Geef aan op welke doos waar de montage voorschriften zitten! Doorgaans heb je geen ruimte in huis om alle dozen open te maken en uit te pakken. Mijn voorstel is, stop het in doos 1 waarmee je moet... Geef aan op welke doos waar de montage voorschriften zitten! Doorgaans heb je geen ruimte in huis om alle dozen open te maken en uit te pakken. Mijn voorstel is, stop het in doos 1 waarmee je moet beginnen!