9.6/10

n/a

Helemaal perfect

Goede service en een perfect product

Bereikbaarheid was iets moeilijker tijdens coronatijd, maar dat is inmiddels opgelost

Jeroen Jansen

Ik heb de S-Line 125 Veda gekocht in Vlierden. Netjes binnen afgesproken levertijd geleverd. Zeer prettig geholpen in de winkel net voordat dit niet meer mogelijk was. Ik heb de sauna inmiddels 2... Ik heb de S-Line 125 Veda gekocht in Vlierden. Netjes binnen afgesproken levertijd geleverd. Zeer prettig geholpen in de winkel net voordat dit niet meer mogelijk was. Ik heb de sauna inmiddels 2 weken in gebruik. Zeer goed! Wordt serieus warm als je dat wil. Na opgieten op de stenen is het echt goed vertoeven. Het in elkaar zetten van de Sauna ging best goed. Na telefonisch contact te hebben gehad met super sauna een duidelijke omschrijving ontvangen hoe de glazen deur gemonteerd moest worden. Dus toch allemaal gelukt. Ik ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en de uitstekende service.

Klant vriendelijke service en goede kwaliteit.

Betere handleiding en snellere communicatie.

MIP Gerreman

Heel goed ervaring

Gemakkelijk bestellen en selecteren van opties

Kevertje beter aangeven

j koster

In de winkel in Balkbrug zijn we prima te woord gestaan en hebben goede uitleg gehad over de saunamogelijkheden. Ze gaven wel aan dat door de grote drukte een langere levertijd van ca 10 weken was.... In de winkel in Balkbrug zijn we prima te woord gestaan en hebben goede uitleg gehad over de saunamogelijkheden. Ze gaven wel aan dat door de grote drukte een langere levertijd van ca 10 weken was. De sauna is geleverd conform afspraak bij de koop.
Montage was eenvoudig en de werking is goed.

afspraak is afspraak en de sauna ziet er perfect uit

voor sommige mensen zou afleveren incl montage handig zijn

Vanderstricht Mathieu

Een Sauna bestellen bij SuperSauna is heel gemakkelijk. Eerst richting de dichtstbijzijnde showroom. Uitstekende uitleg gekregen en de verschillende demo sauna's bekeken. Advies op maat gekregen... Een Sauna bestellen bij SuperSauna is heel gemakkelijk. Eerst richting de dichtstbijzijnde showroom. Uitstekende uitleg gekregen en de verschillende demo sauna's bekeken. Advies op maat gekregen kortom top service.

duidelijke informatie ontvangen ,kwalitatief, transparant, je weet wat je krijgt, waar voor je geld ! echt een aanrader...

Cindy Post-Koster

Super simpel met SuperSauna!

Goede beschrijving en foto's van producten

Wim Thoen

Zeer goede uitleg in showroom, verschillende modellen te bekijken.
montagehandleiding kan beter.
Na montage prachtig geheel,goed afgewerkt.
snel op temperatuur,en dan genieten.

prijs kwaliteit zeer goed

leveringstermijn inkorten .

Manfred

Snelle reactie maar levertijd veel langer dan verwacht

Heel goede product omschrijving en snelle reactie van de klantenservice en medewerkers. Sauna is precies al verwacht.

Betere communicatie in de weken tussen het plaatsen van de bestelling tot de bezorging

Vervoort Ronny

Tof bedrijf, goede uitleg gekregen, levering ok! Zeer goede beschrijving en gemakkelijke montage!

Perfecte montage en achteraf genieten!

M. Geutjes

Wij hebben op basis van de site een infrarood saunacabine 1 peroons luxor SL aangeschaft. Wat ons betreft een goede sauna en prima kwaliteit. Mooi compleet. De bijgeleverde kleurentherapie lamp deed... Wij hebben op basis van de site een infrarood saunacabine 1 peroons luxor SL aangeschaft. Wat ons betreft een goede sauna en prima kwaliteit. Mooi compleet. De bijgeleverde kleurentherapie lamp deed het niet goed maar met een telefoontje is dat keurig geregeld en werd er binnen een dag een nieuwe opgestuurd.
Helemaal goed dus

Website informatie en service desk