9.6/10

Meindert Meijen /Apollo Verhuizingen

Ik ben super tevreden over SuperSauna. Goede voorlichting in de winkel, waar ook genoeg tijd voor je genomen werd om alles in detail uit te leggen. De levering was keurig op tijd binnen 6 weken... Ik ben super tevreden over SuperSauna. Goede voorlichting in de winkel, waar ook genoeg tijd voor je genomen werd om alles in detail uit te leggen. De levering was keurig op tijd binnen 6 weken ondanks de decemberdrukte. Ook de nazorg was top, na een berichtje dat een kleurenspotje niet goed functioneerde, werd er gelijk een nieuwe opgestuurd zonder enige discussie. Dus helemaal top.

Goede voorlichting in de winkel.
Tijdige levering en duidelijke instructie.
Goede nazorg.

Geen verbeterpunten.
Wel een tip om een Nederlandse gebruikshandleiding van de Finse Sauna bij het product te leveren, dat maakt het voor vele mensen net iets makkelijker dan Engels of Duits

Piet Verstappen

Ontvangst was correct en zijn vriendelijk te woord gestaan door adviseur Roy bij CareLife BV in Vlierden, Nederland.
Zeer goed geluisterd wat onze wensen waren omdat wij voorheen een Finse...
Zeer goed geluisterd wat onze wensen waren omdat wij voorheen een Finse sauna hadden.
Een mooier Valentijnscadeau hebben wij samen niet kunnen wensen.
De bedrijfsnaam “SuperSauna” doet haar naam zeker eer aan.
SuperSauna +++++
??????????

Ook de uitleg over het monteren en plaatsen van deze Infraroodcabine “Infraplus 3 Trendy.
Correcte info tijdens het verloop van deze order en levering.

100% tevredenheid

Cindy

Goede opvolging

Bij het monteren kwamen er enkele kleine foutjes aan het licht, dit werd correct opgelost.

Plaats montagehandleiding

Carlo

Goede opvolging

Bij de plaatsing zagen we dat er enkele foutjes aanwezig waren. Dit werd correct opgelost.

Duidelijk aangeven waar de montagehandleiding zit.

Anneke Doornekamp

Topservice

Goed en deskundig advies

De correcte handleiding meeleveren

Myriam pusset

Vriendelijk enbehulpzaam

Eerlijk engoede uitleg

Misschien het betalen met bankkaart ging niet

Kurt Haelen

Een echte aanrader !!!!! Eric is een super vriendelijke en enthousiaste kerel met kennis van zaken , top gast !!! Hij heeft on over de denkbeeldige drempel getrokken.

Thx maat

Wie over wat ze praten . Was nog naar een plaats geweest ....ja dag he die wist niet waar ze het over had.

Nope ,nada ,noppens alles was top

Dirk Saegeman

Waarom deed ik het toch niet eerder...

Maken hun uitspraken waar ook levertermijn

Waar zit de handleiding ... ja, daar had ik niet gekeken

Simon

Vanochtend geleverd, vanmiddag snel en makkelijk in elkaar gezet, net al heerlijk genoten van de eerst sessie in de sauna, helemaal top.

Makkelijk en snel in elkaar te zetten

Meer beschrijving erbij voor in elkaar zetten glazen deur.

Anja

Alles heel goed verlopen