9.6/10

Marino Belaebn

Leren kennen via internet. Uiteindelijk een toonzaal bezocht. Goede, vriendelijke uitleg gekregen. Onmiddellijk gekocht. Sneller geleverd dan beloofd. Super

Duidelijk

Ik kan er geen bedenken

Patrick Van Damme

Niets verkeerd over te vertellen. alles, van bestelling tot levering, liep van een leien dakje.
Fantastisch dat de medewerkers eveneens reageren op een mailtje, gestuurd op een zondagmiddag! Binnen het kwartier had ik zelfs een antwoord! TOP! Levering was perfect binnen de vooropgestelde tijd, tot binnen.
En voor deze prijs moet je een aankoop zeker niet laten!
Product is tot in de puntjes afgewerkt. Installatie ging zelfs vlotter dan vooropgesteld.
Een aanrader.

Afgewerkt product, tot in de details.
Installeren is een fluitje van een cent!

Filip Vanhalst

Eigenlijk niets dan lof. Heel vriendelijk ontvangen geweest in de showroom. Een goede uitleg gekregen.
Ook na de bestelling is de levering perfect verlopen.
Top !

Perfecte opvolging na bestelling.

Mogelijkheid geven om via overschrijving te betaling ipv via bancontact bij levering. (dag saldo moest aangepast worden)

Philippe Lauwych

Vlotte en aangename levering.

Vlotte communicatie. Correct afgesproken leveringsuur.

Jan Commandeur

Een hele vriendelijke ontvangst in Vlierden, voor ons toch wel een eind rijden met de auto. De uitleg was perfect en er werd de tijd voor genomen om onze vragen te beantwoorden.

Vriendelijke ontvangst, overzichtelijke opstelling van het aanbod.

In corona tijd wellicht lastig, maar een kop koffie na een lange auto rit zou zeer op prijs gesteld worden.

Bea de W.

Snelle, vakkundige levering. Eenvoudig te monteren, goede materialen!

Materiaalkwaliteit

Maarten

Wij zijn heel tevreden. Er zal wat vertraging op de levering van onze sauna en daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Eenmaal geleverd (dank aan de vriendelijke chauffeur) stond de sauna zonder al... Wij zijn heel tevreden. Er zal wat vertraging op de levering van onze sauna en daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Eenmaal geleverd (dank aan de vriendelijke chauffeur) stond de sauna zonder al te veel problemen in elkaar. Zelfde dag al de eerste sessie achter de rug. Heerlijk!

Duidelijke info op de website, heldere communicatie over levering en praktische zaken, vriendelijke en behulpzame chauffeur, makkelijk te monteren, meteen klaar voor gebruik.

Iets duidelijker vermelden dat montagemateriaal in het dak van de sauna zit verwerkt.

Fred Verbraeken

Top top goede uitleg gekregen over gebruik en functie van de lampen en de rest.ook belangrijk om weten is van niet te douchen direct na de sessie.levering is perfect verlopen qua tijd en verzorging.... Top top goede uitleg gekregen over gebruik en functie van de lampen en de rest.ook belangrijk om weten is van niet te douchen direct na de sessie.levering is perfect verlopen qua tijd en verzorging. Alles paste perfect en staat ineen.Dus nu genieten .
Bedankt Supersauna.

Goede ontvangst in de showroom en uitstekende uitleg

Voor ons was alles top

DB

Keurig geholpen, aflevering netjes op tijd en zeer hulpvaardig. Onze sauna heeft een aantal maanden op afroep moeten staan maar dat was geen enkel probleem. Prachtige aanvulling op onze nieuwe... Keurig geholpen, aflevering netjes op tijd en zeer hulpvaardig. Onze sauna heeft een aantal maanden op afroep moeten staan maar dat was geen enkel probleem. Prachtige aanvulling op onze nieuwe badkamer.

Mooi product, deskundig advies, vriendelijk en hulpvaardig

telefonische bereikbaarheid is wat lastiger, maar in Corona tijd is dit begrijpelijk

Karin

Netjes geholpen in venendaal
Ivm grote eerst thuis gaan meten of hij door ons verhuisraam kon.
Netjes geholpen in venendaal
Ivm grote eerst thuis gaan meten of hij door ons verhuisraam kon.
Toen online besteld. Was even een dingetje om hem idd boven te krijgen maar het is gelukt en gelijk gebruik van gemaakt. Heerlijk

Klantvriendelijk en duidelijk