9.6/10

Tania

SuperSauna heeft onze droom helpen realiseren!

Al jaren droomden we van een IR combi sauna in onze tuin. We waren niet echt fan van de klassieke 'barrels', maar wilden eerder een 'design' look. We kozen voor de Valero Duo en hebben deze volledig... Al jaren droomden we van een IR combi sauna in onze tuin. We waren niet echt fan van de klassieke 'barrels', maar wilden eerder een 'design' look. We kozen voor de Valero Duo en hebben deze volledig zelf geïsoleerd met een moderne omlijsting. Hiervoor konden we te allen tijde advies van SuperSauna inwinnen. We zijn superhappy met onze privé wellness die staat te pronken in onze tuin!!! SuperSauna staat voor: een uitstekende & professionele service, klantgericht, efficiëntie (geen voorschot, feilloze levering en communicatie, duidelijke instructies bij 'easy-to-do' zelf-installatie), een goede prijs/kwaliteitsverhouding, eerlijke en open communicatie. Kortom TOP SERVICE!

Ik kan mij er eigenlijk geen bedenken...

Veltmans Walter

Goeie uitleg snelle levering

Vriendelijke mensen die de tijd nemen om je uitleg te geven

Verwisselen lampen makkelijker maken met klemmen

Michelle

Sauna besteld na een duidelijke uitleg op de site en schappelijke prijzen.

Informatie

Duidelijkheid over de levertijd direct tijdens of na het bestellen

Dhr. Kumar

Een hele fijne bedrijf met transparante informatie

Ze zijn goed aanspreekbaar, leggen alles goed uit en leveren top service

Meer saunas gelijk op voorraad hebben

Petra Burggraeve

Behulpzaam, niet opdringerig, eerlijk, vriendelijk

de vele keuzemogelijkheden

niet mogelijk om zich rechtstreeks tot de winkel te richten

Goed geholpen door Corné in Veenendaal, deskundige uitleg. Na uitleg gekozen voor de Infraplus 3 Trendy. Bezorgd zoals afgesproken en in elkaar zetten was erg makkelijk. Sauna ziet er mooi uit, is... Goed geholpen door Corné in Veenendaal, deskundige uitleg. Na uitleg gekozen voor de Infraplus 3 Trendy. Bezorgd zoals afgesproken en in elkaar zetten was erg makkelijk. Sauna ziet er mooi uit, is stevig en staat goed in onze ruimte. Fijn om met muziek te kunnen genieten van onze sauna. Wij zijn zeer tevreden over Super Sauna!

Mooie website en duidelijke uitleg.

Geen verbeterpunten.

Knuiman

Super!

Nette levering, bij issues snelle oplossing, geen gedoe!

M.Blokzijl

Mooie Sauna gekocht bij Supersauna. Nu al 5 keer gebruikt en bevalt heel goed

Klantvriendelijk, goeie prijs- kwaliteit verhouding

geen verbeter punten

Suijlen

Prima sauna

Veel keuze

Advies lampen 2 sterke lampen niet te gebruiken en bij combisauna blijven er maar 5 over! 1 ligt nu in de schuur?

Vanhove

Goede uitleg in de winkel gekregen. Hadden interesse voor een compacte buitensauna.
Correcte levering. De stenen die ontbraken werden binnen de afgesproken termijn geleverd. Goede service.

Duidelijke informatie in de winkel, vriendelijk onthaal.

Zou interessanter zijn moesten ze niet in in het centrum gelokaliseerd zijn maar eerder op een Provinciesteenweg :-)