9.6/10

Wilfried Martens

In de winkel werd een eerlijke en deskundige uitleg gegeven, die ons heeft doen besluiten om onze infrarood sauna bij Supersauna aan te schaffen. Op de overeengekomen datum werd de levering op het... In de winkel werd een eerlijke en deskundige uitleg gegeven, die ons heeft doen besluiten om onze infrarood sauna bij Supersauna aan te schaffen. Op de overeengekomen datum werd de levering op het tijdstip geleverd, dat daags ervoor was gecommuniceerd.
Bij het in mekaar zetten van de sauna hadden we enkele vragen over de bijgeleverde handleiding, omdat er één algemene handleiding is voor alle infrarood-sauna's. Een telefoontje met het hoofdkantoor verduidelijkte direct al onze vragen. De montage bleek daarna verrassend snel te vorderen. De sauna staat er nu 3 weken en voldoet aan alles wat we ervan verwachtte. Het is oprecht fijn om in je eigen sauna te kunnen gaan. De geleverde kwaliteit is uitstekend.

goede kwaliteit-prijs verhouding, eerlijke communicatie,

Geen algemene opbouw-handleiding voor alle infrarood-sauna's, maar een handleiding per model. Wij kochten een hoekmodel en omdat de handleiding voor een rechte sauna was, waren we ervan overtuigd... Geen algemene opbouw-handleiding voor alle infrarood-sauna's, maar een handleiding per model. Wij kochten een hoekmodel en omdat de handleiding voor een rechte sauna was, waren we ervan overtuigd dat de foute handleiding in de doos zat.

Sam

Zeer correcte en vriendelijke service!

Duidelijk, vriendelijk, correct

Geen opmerking hier

Rustmomentjevoorjezelf.nl

In Veenendaal een beetje oubollige winkel en helaas slechts 1 verkoper. Deze was overigens heel hulpvaardig en was duidelijk over prijzen en levering. 5 tot 6 weken levertijd werden er 8...... In Veenendaal een beetje oubollige winkel en helaas slechts 1 verkoper. Deze was overigens heel hulpvaardig en was duidelijk over prijzen en levering. 5 tot 6 weken levertijd werden er 8......
Alle materialen waren aanwezig en de beschrijving was genoeg om de sauna in elkaar te Zetten. Prijs/kwaliteit prima.

Duidelijkheid

Nvt

J. Kop

Contacten verliepen prettig maar afhandeling kan beter als je naar de prijs / kwaliteit kijkt

Mooi Product

een elektriciën in dienst zodat de installatie 100% in orde is en ik niet nog zelf op zoek moet naar een installatiebedrijf

Ver Eecke Dirk

Correct en duidelijk geen negatieve ervaringen

Prijs, korte leveringstijd,

Mogelijkheid om te betalen vooraf via overschrijving en bewijs van betaling voorleggen aan chauffeur

Goede, complete website. Hierdoor besloten de showroom te bezoeken. Vriendelijke, deskundige verkoper die de tijd nam (ondanks andere wachtenden). Bestelling is vlot verwerkt.
Jammer dat het...
Jammer dat het met de levering wat mis ging. I.p.v. in de ochtend werd pas aan het eind van de middag geleverd.
De sauna was milieubewust verpakt, geen onnodig afval dus.
De handleiding om hem zelf in elkaar te zetten was duidelijk. Het resultaat is een mooie degelijke sauna.

Goede informatie en adviezen. Aandacht voor de klant tijdens het koopproces.

Als een doorgegeven levertijd verandert dit ook melden bij de klant (dat voorkomt frustratie en onnodig bellen bij de klant).

Dierckx Walter

Supergoed

service

wachttijd zou iets korter kunnen, communiceer hier over bij de bestelling

THERMOTE MELISSA

Alles is heel goed verlopen, zowel de verkoper als de plaatsers waren heel vriendelijk en profesioneel

de uitleg dat we gekregen hebben, vriendelijkheid kortom alles!!!!

voor mij niets te verbeteren zo blijven doen !!!!!

CEUPPENS GCV

In onze slaapkamer staat sinds kort de mooie infrarood Luxor in white cedar. Een compacte sauna die nauwelijks meer plaats inneemt dan een kast. De sauna wordt dagelijks gebruikt ... we zijn er erg... In onze slaapkamer staat sinds kort de mooie infrarood Luxor in white cedar. Een compacte sauna die nauwelijks meer plaats inneemt dan een kast. De sauna wordt dagelijks gebruikt ... we zijn er erg blij mee!

goede prijs, mooi afgewerkt

geen opmerkingen

R. Bosgra

Bij SuperSauna mijn Valero Duo gekocht en deze bevalt heel goed. Eenvoudig te installeren. Goede service en ondersteuning en bovenal een heerlijke sauna.

Er werd alles aan gedaan om de sauna tijdig te leveren

Informatie op de website over levertijden kan nog concreter