Hans Jansen

Prima bedrijf met een eerlijk verhaal. We wilden eigenlijk een Finse sauna. Want we hadden weinig met infrarood. Na een goed advies, uitgebreide informatie en een "testervaring" in de winkel toch... Prima bedrijf met een eerlijk verhaal. We wilden eigenlijk een Finse sauna. Want we hadden weinig met infrarood. Na een goed advies, uitgebreide informatie en een "testervaring" in de winkel toch besloten om voor een combisauna te gaan. achteraf heel tevreden mee. TOP!

Goede uitleg, ruim de tijd genomen, goede bereikbaarheid.

Wij waren in de veronderstelling dat wij een aromaset zouden ontvangen, wellicht onze eigen inschatting. Dit bleek alleen 1 geur te zijn. Na een belletje is dit keurig uitgelegd hoe en wat. Top... Wij waren in de veronderstelling dat wij een aromaset zouden ontvangen, wellicht onze eigen inschatting. Dit bleek alleen 1 geur te zijn. Na een belletje is dit keurig uitgelegd hoe en wat. Top opgelost.

H vd Voort

Uitstekende ervaring met SuperSauna

Duidelijke en eerlijke uitleg in de winkel in Vlieren gekregen

Alle informatie is overduidelijk, dit kan niet fout gaan. Dus weet ik zo geen verbeter punten.

Lasonder

Zeer content met de geleverde Sauna (barrel)

goede info ontvangen in venendaal

hanny

Zeer goede uitleg in de winkel in deurne, na drie weken al binnen,en thuis komen monteren, jammer dat na drie keer gebruiken, een lamp het niet meer deed,hopelijk wordt het snel opgelost.

snelle levering

Werner Drenth

Super sauna is echt een supersauna😁🎉

Goed geholpen in de winkel en afspraken worden nagekomen.

Groetjes uit Smilde

Eenvoudige montage en goede handleiding.

Handleiding in het Nederlands werkt voor verl mensen iets makkelijker

Noor van den Ingh

Snelle en adequate reacties op vragen in de oriëntatiefase, via mail.
Snelle en adequate reacties op vragen in de oriëntatiefase, via mail.
Bij bezoek aan de winkel in Veenendaal duidelijke en plezierige uitleg over de verschillende modellen, door een Vlaamse collega, proef kunnen zitten, goede informatie. Bevestiging en levering zoals afgesproken, wijze van betaling was helder, uitleg over de pakketten ter plekke. Nu nog in elkaar zetten…

Duidelijke, adequate en snelle info zonder dat wij ons overgehaald voelden.

(Nog) geen

Jarno

Bij de winkel in Balkbrug geweest. Goede uitleg over de verschillende sauna’s. Deze ook kunnen uitproberen, zonder moeite. Levering van sauna na een week of 5. Het in elkaar zetten van de sauna gaat... Bij de winkel in Balkbrug geweest. Goede uitleg over de verschillende sauna’s. Deze ook kunnen uitproberen, zonder moeite. Levering van sauna na een week of 5. Het in elkaar zetten van de sauna gaat goed met een nieuwe beschrijving. Prima! Tevreden.

Goede uitleg in de winkel.

Op dit moment niet.

van den Heuvel

Duidelijk en goed advies - goede planning en correcte levering!

duidelijke planning qua levering welke ook nagekomen is.

Karin Swets

Fijne en duidelijke uitleg in Deurne.netjes geleverd op afgesproken dag.Zeer netjes dat de chauffeur belde zodra hij in de buurt was.kortom goed bedrijf.

Het bellen voor het leveren, zit je niet de gehele tijd te wachten.

Misschien vragen aan klant of alles naar wens is persoonlijk en of er nog vragen zijn.Uitleg pakketen die geleverd worden.

Rinus Bosman

Snel reactie op vragen. Levering keurig volgens tijdplanning. En samen met de chauffeur/monteur de sauna binnen 2 uur vanuit de auto tot proefdraaien. Op en top tevreden.

Snelle reactie op vragen. Duidelijke uitleg.

Wat mij betreft geen