praktijk peizel

Ik heb de 6 persoons fysio combi sauna besteld. Lekker ruim. de adviezen van de verkopen uit Balkbrug waren duidelijk zodat ik heel bewust voor dit type sauna heb gekozen. Ook werd er goed... Ik heb de 6 persoons fysio combi sauna besteld. Lekker ruim. de adviezen van de verkopen uit Balkbrug waren duidelijk zodat ik heel bewust voor dit type sauna heb gekozen. Ook werd er goed aangegeven dat er soms problemen met het bv de trap omhoog vervoeren konden zijn en dus heb ik voor de optie gekozen om het voor en achterpaneel door midden te laten " zagen". Dit is keurig gedaan waardoor het plaatsen eenvoudig was. Een middag werk.
Ook had advies voor de keuze van de korte golf stralen was goed waardoor de sauna niet alleen ter ontspanning maar vooral ook therapeutisch kan worden ingezet. Het geheel uitgerust met muziek en lichttherapie, dus heel compleet. Een mooi rustiek geheel

Veel goede foto's en tekeningen met de juiste afmetingen. Telefonische controle van de offerte door het bedrijf of zij goed hadden begrepen wat mijn wensen waren

ik heb de 6 persoons fysio combi sauna besteld. Lekker ruim. de adviezen van de verkopen uit Balkbrug waren duidelijk zodat ik heel bewust voor dit type sauna heb gekozen. Ook werd er goed... ik heb de 6 persoons fysio combi sauna besteld. Lekker ruim. de adviezen van de verkopen uit Balkbrug waren duidelijk zodat ik heel bewust voor dit type sauna heb gekozen. Ook werd er goed aangegeven dat er soms problemen met het bv de trap omhoog vervoeren konden zijn en dus heb ik voor de optie gekozen om het voor en achterpaneel door midden te laten " zagen". Dit is keurig gedaan waardoor het plaatsen eenvoudig was. Een middag werk.

Louis H.

Degelijke constructie

Makkelijk op te bouwen, maar de bijgeleverde full-spectrumlampen moesten nog ingebouwd worden. Dit is vrij simpel maar vergt wel enige elektrotechnische kennis. In de manual staat niet waar de... Makkelijk op te bouwen, maar de bijgeleverde full-spectrumlampen moesten nog ingebouwd worden. Dit is vrij simpel maar vergt wel enige elektrotechnische kennis. In de manual staat niet waar de zakjes met bijgeleverde schroeven voor dienen. Het bedieningspaneel werkt simpel, echter wordt de radiozender niet onthouden dus moet bij elke sessie weer worden opgezocht. Cabine is snel op temperatuur en geeft prima warmte. Ik ben tevreden!

Giovanni Hautekiet

Vlotte manier van werken, zeer correct, belangrijk

service bij alles

alles goed verlopen, door corona iets langere wachttijd, wat logisch is

C.H.J. Grob

Na dat wij eerst in Rotterdam naar een sauna waren wezen kijken, doorgereden naar Veenendaal. De ontvangst daar door Peter was een openbaring, fantastische uitleg, geduldig en ter zake kundig. Een... Na dat wij eerst in Rotterdam naar een sauna waren wezen kijken, doorgereden naar Veenendaal. De ontvangst daar door Peter was een openbaring, fantastische uitleg, geduldig en ter zake kundig. Een 1000 procent beter gevoel dan eerder die middag en zonder dat men de indruk kreeg dat men bij super sauna een order wilde scoren.
Kortom wij gingen met een meer dan goed gevoel huiswaarts.
Folders thuis nog eens bekeken en advies omtrent de keuze laten meewegen, bij de beslissing een combi sauna te bestellen.
Wij kunnen een ieder aanraden beslist eens bij Super Sauna te kijken in hun showroom als je op zoek bent naar een onfra rood of traditionele sauna.
Super sauna was voor ons een openbaring, en Peter in het bijzonder.

Deskundige en up to date technische kennis.

Locatie in het westen van het land openen.

DEBRUYNE GINA

PERFECTE LEVERING MAAR HEEL SLECHT PLAN OM IN ELKAAR TE STEKEN. VERWARMING EEN LATERE LEVERING WACHTEN DAAR NOG OP

OP TIJD EN UUR GELEVERD

BETER PLAN OM TE MONTEREN

Rudy Pluijmers

Bij leveren van sauna alles goed gegaan maar bij na bestelling van een product is de vermelding op site betreft incl zeer verwarrend

bij vermelding op site betreft na bestelling beter uit leg wat echt incl is en wat niet

beter uitleg bij producten op site staat incl btw en levering maar moet dan nog verzendkosten betalen alleen als je een sauna besteld dan is het gratis levering maar dan moet het wel vermeld worden... beter uitleg bij producten op site staat incl btw en levering maar moet dan nog verzendkosten betalen alleen als je een sauna besteld dan is het gratis levering maar dan moet het wel vermeld worden als je een bestelling plaatst vind ik dus heel verwarrend als je later iets bij besteld voor je sauna

Ben W

Prima service. Vlotte levering. Samen met vakkundige en vooral ook plezierige medewerker van SuperSauna de buitensauna geplaatst. Aftersales goed voor elkaar! Nazenden van kussens verliep heel vlot.... Prima service. Vlotte levering. Samen met vakkundige en vooral ook plezierige medewerker van SuperSauna de buitensauna geplaatst. Aftersales goed voor elkaar! Nazenden van kussens verliep heel vlot. Aan te bevelen!

Snelle reactie op mails. Meedenken en klantgericht.

christiaens christ

Prijs-kwaliteit verhouding heel erg goed.Bij levering de groote dozen in de garage laten zetten en dat bleek nadien makkelijk om de onderdelen uit te pakken.De montage ging relatief makkelijk.De... Prijs-kwaliteit verhouding heel erg goed.Bij levering de groote dozen in de garage laten zetten en dat bleek nadien makkelijk om de onderdelen uit te pakken.De montage ging relatief makkelijk.De sloten die de achterwand en de zijwanden verbind zijn super,nooit nog iets anders uitvinden.De voorzijde met glazen deur ging iets moeilijker omdat deze verbonden zijn door een pen-groef systeem,wat op zich wel erg stevig is natuurlijk.Daarna de bediening van de display doorgelezen en dat bleek dan ook makkelijker dan gedacht.S'avonds mij eerste sessie al genomen en verrast door de aangename warmte die bekomen word,zelfs op 50 graden.

Veel uitleg over de werking met tekst en foto's op de website

mogelijkheid om af te rekenen met visa kaart

Ronny Billemon

Vlotte levering, van onze Infraplus 2 sauna. Het bouwpakket is eenvoudig - vlotter dan een ikea kast - ineen te zetten. Ondertussen genieten wij bijna elke avond van onze privé sauna en dat doet... Vlotte levering, van onze Infraplus 2 sauna. Het bouwpakket is eenvoudig - vlotter dan een ikea kast - ineen te zetten. Ondertussen genieten wij bijna elke avond van onze privé sauna en dat doet deugd!

Mooi afgewerkt pakket - eenvoud in opbouw -

Betaling met VISA kaart kan bij aflevering mogelijk maken. Voor dergelijke bedragen is de klassieke betaalkaart vaak beperkt.

Michiel

Fijn om persoonlijk contact te hebben en duidelijk antwoord te krijgen op je vragen , complimenten. bij aflevering echt fijne chauffeur met hart voor de zaak

prijs kwaliteit

Mag echt wel wat meer aan order opvolging doen jullie zijn niet opdringerig