J.Withagen

Vanaf ons eerste bezoek aan de shop in Veenendaal allemaal prima. Geen poespas, goede tips.Keurig op tijd,eerder nog geleverd. Vakkundig en zorgvuldig verpakt,ontbrak aan niks.Het in elkaar zetten,... Vanaf ons eerste bezoek aan de shop in Veenendaal allemaal prima. Geen poespas, goede tips.Keurig op tijd,eerder nog geleverd. Vakkundig en zorgvuldig verpakt,ontbrak aan niks.Het in elkaar zetten, eerst lezen voordat je begint en dan is het een fluitje van een cent.Past allemaal precies,goed afgewerkt. Was er s’avonds ook aan toe, dus kwam goed uit. Fijne Kerstdagen.

Sterk punt is dat er geen minpunten zijn

Schiet mij zo gauw niks te binnen

L.J. van Baalen

Ik ben zeer tevreden over de geleverde informatie en de service. Toen ik belde met de klantenservice over een montagevraag (ik kon de handleiding niet vinden) kreeg ik direct een nog niet in... Ik ben zeer tevreden over de geleverde informatie en de service. Toen ik belde met de klantenservice over een montagevraag (ik kon de handleiding niet vinden) kreeg ik direct een nog niet in productie zijnde nieuwe uitgave van de handleiding per mail toegestuurd. Daarmee lukte de montage prima. In de nieuwe handleiding staat nog wel een foutje: bij punt 6 van de opbouwinstructie staat “let erop dat u het ventilatieschuifje achter in de cabine plaatst”, terwijl op de foto duidelijk zichtbaar is dat het schuifje aan de voorkant moet zitten. Ik heb dit ook telefonisch aan de klantenservice gemeld zodat het nog aangepast kan worden voor de definitieve druk van de handleiding.

Het betreft de sauna trendy 2

Prima service, vriendelijk personeel en bovendien goed apparaat

Handleiding aanpassen (zie opmerking bij referentie)

Fenny Timmerman

Goede telefonische informatie van deskundige en vriendelijke dame, die alle tijd nam en goed advies gaf.

Uitvoerige informatie in duidelijke taal beschreven.

Chauffeur/monteur vond ik deskundig en vriendelijk. Snelle werker en erg behulpzaam.

L. Hegeman

Zeer vriendelijk ontvangen en een prima uitleg gekregen.

Vriendelijke service en de cabine is eenvoudig in elkaar te zetten, is netjes afgewerkt en past goed in elkaar. Prima Prijs/kwaliteit verhouding.

Het snoer aan de cabine is wat aan de korte kant.

Rambour Nino.

Superservice

Correcte afhandeling ,vriendelijke en uitgebreide uitleg.
Prijs.

Geen.

Mellendijk G.J.

Fijn geholpen en heel blij met de Infra rood cabine

Prima uit leg welke cabine het beste bij ons past.

N.V.T.

Verschueren - Vink

Topbedrijf met topmonteurs, vriendelijk behulpzaam

Mooie sauna’s , werken heel netjes.

Die zie ik niet direct

G.J.

Goed en professioneel geholpen in Veenedaal.

We konden zelfs even een infrarood sauna ter plaatse proberen. Geweldig .

Niets dat ik kan bedenken. Of het moet zijn een locatie in de buurt van Rotterdam.

P. Bigot

Fijne verkoopster geen ge-push gewoon rustig rond kunnen kijken en goede professionele uitleg

Rustig en vakkundig geholpen mooie showroom

Hans Brouwer

Prettig geholpen in de showroom in Vlierden, de Valero 165+ is lekker snel geleverd. I.vm. smalle trap doorgang is de achterwand precies doormidden gezaagd, dit is erg professioneel gedaan. Na... Prettig geholpen in de showroom in Vlierden, de Valero 165+ is lekker snel geleverd. I.vm. smalle trap doorgang is de achterwand precies doormidden gezaagd, dit is erg professioneel gedaan. Na samenbouw (stevige constructie, niet alleen doorzagen) is de zaagnaad niet zichtbaar. (Afdeklatjes dus niet nodig) Bankje wel plaatsen voordat je de tweede zijwand plaatst! (Klopt niet met handleiding). Uitpakken en verpakking afvoeren koste de meeste tijd. Sauna werkt prima, maar nog weinig ervaring.
Supersauna, thanks.

Goede uitleg, pdf met informatie beschikbaar,