Sauna gekocht in Veenendaal. Goede voorlichting gekregen en ze namen er alle tijd voor. Voelde direct heel vertrouwd. Levering en communicatie prima. Echt een aanrader.

Perfecte levering. Sauna makkelijk in elkaar te zetten.

Tot nu toe zeer tevreden

Georges

Heel goede uitleg in de winkel in Heusden-Zolder. Correcte levering. De chauffeur had het wat moeilijk met de straatnaam, maar die stond foutief op de factuur. Installatie met zen tweeën in twee... Heel goede uitleg in de winkel in Heusden-Zolder. Correcte levering. De chauffeur had het wat moeilijk met de straatnaam, maar die stond foutief op de factuur. Installatie met zen tweeën in twee uur. Het is juist: een handleiding zoals die van Ikea kan helpen, er zitten schroeven in de levering die we niet nodig hebben en zo wetten we niet zeker of we de juiste hebben gebruikt. Ik had een probleem om de radio af te stellen, maar een telefoontje naar de Klantendienst en het is opgelost.

Ontvangst en uitleg in de winkel

Handleiding is alleen in het nederlands, ik weet niet of er een franse en een engelse versie beschikbaar zijn, maar in Brussel zijn die wel nodig voor sommige klanten.

Mike

Verkoopster in Vlierden gaf onderstaande als antwoord op een fout van haar zelf omdat ze het verkeerde met ons had meegeven. En we het eindelijk zelf moesten oplossen. Terwijl we niet uit de buurt... Verkoopster in Vlierden gaf onderstaande als antwoord op een fout van haar zelf omdat ze het verkeerde met ons had meegeven. En we het eindelijk zelf moesten oplossen. Terwijl we niet uit de buurt komen.
Je hoeft daar dus alleen heen als je een sauna gaat kopen.

Bedankt voor uw email.
Wij hebben een showroom om sauna's te verkopen met daarbij de accessoires, die eigenlijk niet bedoeld is om losse onderdelen te verkopen in de winkel. Omdat u in de winkel stond hebben we u toch geholpen door de stenen en de accessoires los aan u te verkopen. Hiervoor maakten wij een uitzondering, eigenlijk verkopen wij dit niet los maar enkel bij een sauna.

Vervelend dat u dubbel heeft moeten rijden maar dan begrijpt u ook dat wij hier dus niet op zijn ingericht. In het vervolg kunt u uw sauna onderdelen beter bij een daarvoor bedoelde winkel kopen. Dus niet supersauna.

Reageren op een vraag

Meedenken met de klant en in de winkel geen accessoires meer aanbieden.

Reactie SuperSauna.nl:

U heeft bij ons sauna stenen gekocht en een accessoire set voor de finse sauna. U wilde een andere accessoire set als welke u zelf had meegenomen.
Daarnaast wilde u een kilometer vergoeding...
Daarnaast wilde u een kilometer vergoeding voor het op en neer rijden, helaas kunnen wij daar niet aan beginnen.
SuperSauna Vlierden

Peter Voerman

Bij SuperSauna kom je Vrijwel direct in een warme sfeer door vriendelijke, enthousiaste medewerkers. De ontvangst is hartelijk en de informatie open, deskundig en vrijblijvend.
Vanuit een...
Vanuit een thuisgevoel kom je tot een weloverwogen besluit en de naam SuperSauna is dan ook geheel op zijn plaats!

Vlot Vriendelijk Super Sauna ( V.V.S.S. )

Tot nu toe geen

Krist - Eernegem

Top

Kwaliteit, stiptheid, eenvoudig zelf samen te bouwen.

Gps problemen bij levering : investeer in nieuwe updates en verlies hierdoor geen tijd.
Betaling vooraf was niet tot chauffeur doorgekomen : betalingsbewijs was voldoende zonder verdere discussie.

Wilfried

In augustus vorig jaar infra-rood cabine besteld en 2 weken later geplaatst. Alles naar wens verlopen.
2 rugsteunen werden evenwel niet geleverd (zouden later worden geleverd). We wachten er nog steeds op (12 feb 2020 !) ondanks herhaalde beloftes.

uitleg verkoper en levering

zie beschrijving

Goede service, zowel in de winkel als bij de aflevering

De tijd die vrijgemaakt werd om uitgebreid informatie te geven over de combi sauna

Werbrouck Patrick

Alleen maar positieve ervaring , goed contact

goede ontvangst in de winkel en zeer correcte levering

Goossens

Erg vriendelijk en eerlijk geholpen.

Heel gemoedelijk, vriendelijk en toch professioneel . Zowel in de showroom als bij de levering van de cabine.

Bij aankoop zeer goed geholpen en geadviseerd. Sauna gereserveerd i.v.m. de te maken ruimte hiervoor. Maanden later keurig afgeleverd volgens afspraak.

Afspraak is afspraak

n.v.t.